نرگس بهترین بهانه نان آوری در زمستان
نرگس، گلی که زمستان را برای کشاورزان جویباری بهار و اقتصاد را شکوفا کرده است.

به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، مدیر جهاد کشاورزی جویبار با اشاره به کشت گل نرگس در ۳۲ هکتار از زمینهای کشاورزی این شهرستان، گفت: ۸۰ درصد گل نرگس این شهرستان در روستای کردکلا کشت میشود.
غلامرضا سعیدی افزود: ۶ میلیون و ۴۰۰ هزارشاخه بریده گل نرگس سالانه در جویبار تولید و به استانهای تهران، گیلان وگلستان ارسال میشود.
او با اشاره به اینکه گل نرگس در ماههای تیر و مرداد کشت میشود، گفت: ازاواسط آذر برداشت گل نرگس در نرگسزارهای این شهرستان آغاز میشود و تا اوایل بهمن ادامه دارد.
سعیدی با اشاره به اینکه علاوه برتولیدگل نرگس فروش پیاز گل نرگس ۵ سال بعنوان یکی دیگر از منابع درآمدی کشاورز محسوب میشود، گفت: هر هکتار زمین ۲۰ تن پیاز نرگس میدهد که در بازار کیلویی ۱۵۰ هزار ریال به فروش میرسد.
مدیر جهاد کشاورزی جویبار افزود: عمدهترین مشکلات موجود در افزایش کشت این محصول دسترسی نداشتن آسان به بازار هدف، تخصیص نیافتن تسهیلات کم بهره، صدور نکردن مجوز برای زمینهای زیر کشت است.