توقیف محموله قاچاق چوب جنگلی در ممسنی
خوردوی نیسان حامل چوب جنگلی قاچاق در منطقه دشمن زیاری ممسنی شناسایی و توقیف شد.
![توقیف محموله قاچاق چوب جنگلی در ممسنی توقیف محموله قاچاق چوب جنگلی در ممسنی](/files/fa/news/1399/10/16/5845902_445.jpg)
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز فارس، علیرضا مسعودی جم رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ممسنی، گفت: ماموران یگان حفاظت منابع طبیعی ممسنی حین عملیات گشت زنی در محور دولت آباد دشمن زیاری به شیراز به یک دستگاه خودروی نیسان مشکوک و پس از هماهنگی با پاسگاه انتظامی موفق به توقیف خودرو و دستگیری راننده شدند.
وی افزود: در این عملیات ۵۲۰ کیلوگرم چوب آلات قاچاق جنگلی از نوع بلوط کشف و ضبط شد.
مسعودی جم، تصریح کرد: پس از انتقال خودرو به پارکینگ انتظامی فرد متخلف برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع داده شد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ممسنی از طبیعت دوستان خواست در صورت مشاهده این گونه تخلفات مراتب را از طریق تلفن ۱۵۰۴ به یگان امداد جنگل و مرتع اطلاع دهند.