طرح بسیج ملی « تغذیه سالم » برای پیشگیری از کرونا از امروز در گیلان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: این طرح با هدف ارتقای سواد تغذیه ای جامعه ، فرهنگ سازی و ترویج تغذیه سالم برای پیشگیری از کرونا از 15 تا 30 دی اجرا می شود . دکتر آبتین حیدرزاده با تاکید بر ضرورت ایجاد تغییراتی در الگوی غذایی خانواده ها افزود : ریزه خواری ، مصرف تنقلات کم ارزش غذایی و کاهش تحرک بدنی از عوامل بروز اضافه وزن و چاقی هستند که موجب تحریک و تضعیف سیستم ایمنی بدن شده و شانس ابتلا به کرونا ر افزایش می دهند . وی تصریح کرد : آگاه سازی و اطلاع رسانی صحیح برای بهبود تغذیه اعضای خانواده موجب تقویت سیستم ایمنی بدن و مقابله با کرونا می شود. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت : شهروندان برای کسب اطلاعات بیشتر درخصوص نقش تغذیه در پیشگیری و درمان کرونا می توانند به سایت معاونت بهداشتی دانشگاه و یا وب سایت دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت مراجعه کنند.