سند راهبردی سلامت نان استان تا پایان امسال تنظیم میشود
با هدف فراهم سازی شرایط مطلوب تولید، عرضه، نگهداری و مصرف نان سالم برای آحاد جامعه سند راهبردی سلامت نان استان کرمانشاه تا پایان امسال تنظیم میشود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم
پزشکی در کارگروه تنظیم سند راهبردی نان با بیان این مطلب گفت: با توجه به اهمیت نان در سفره مردم و تامین ۶۰درصد از انرژی روزانه و ۳۹درصد از پروتئین مورد نیاز بدن، باید دسترسی آحاد جامعه در تمام اوقات به نان سالم و با کیفیت تغذیهای مناسب در تدوین این سند مد نظر قرار گیرد.
دکتر شهریار مستوفی افزود: وضعیت کنونی نان از نظر شاخصهای حسی، تغذیهای و بهداشتی با وضعیت مطلوب فاصله دارد که امیدواریم با مشارکت همه دستگاهها و نهادهای متولی در این زمینه در سال ۱۴۰۰ بسیاری از این مشکلات رفع شود.
وی با بیان اینکه مطالعه درخصوص دیدگاه عموم مردم در مورد وضعیت کلی نان در استان سودمند است، خاطرنشان کرد: باید با همکاری سایر دستگاهها اطلاعات کافی از نظرات مردم و کارشناسان جمع آوری شده و از آن به عنوان زیربنای تنظیم سند نان استفاده شود.
دکتر مستوفی یادآور شد: جلسات کارشناسی برای تنظیم سند نان استان تا پایان سالجاری به طور مداوم برگزار خواهد شد و با همفکری سایر دستگاهها این سند مهم تنظیم میشود.