با حضور دکتر علی عسکری رئیس رسانه ملی
آغاز همایش علمی«رسانه و مکتب سلیمانی»
همایش علمی«رسانه و مکتب سلیمانی» با همکاری دانشگاه صدا و سیما با حضور دکتر علی عسکری رئیس رسانه ملی و جمعی از چهره ها و شخصیت های علمی و فرهنگی آغاز به کار کرد.
به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه علمی فرهنگی هنری
خبرگزاری صدا و سیما ، در این همایش دو روزه که با رعایت شیوه نامه های بهداشتی برگزار شده است ، شخصیت های علمی کشور در عرصه رسانه، دیپلماسی عمومی و جنگ نرم ضمن ارائه مقاله با موضوعات مکتب سلیمانی و دیپلماسی رسانه ای، مکتب سلیمانی و قدرت نرم ، مکتب سلیمانی و مقاومت رسانه ای ، مکتب سلیمانی و رسانه های مقاومت ، جایگاه راهبردی هنر و رسانه در نگاه شهید سلیمانی ، بازنمایی ابعاد شخصیت شهید سلیمانی در رسانه ها داخلی و بین المللی ، نقش فضای مجازی در بازنمایی شخصیت شهید سلیمانی ، بایسته های تولیدات رسانه ای در بازنمایی شخصیت شهید سلیمانی ، شبکه های اجتماعی و شهادت شهید سلیمانی ، الگوسازی رسانه ای از سبک زندگی شهید سلیمانی ، نشانه شناسی و نماد شناسی شخصیت شهید سلیمانی و تحلیل گفتمان و ادبیات شهید سلیمانی سخنرانی می کنند.
حجت الاسلام والمسلمین سید سعیدرضا عاملی ، غلامعلی حداد عادل ، فرزندان شهدا و سردار صفوی از مهمانان ویژه آیین هستند.
رئیس کمیته علمی همایش رسانه و مکتب سلیمانی از ارسال 82 چکیده مقاله به این همایش و داوری 61 مقاله خبر داد.
دکتر پیمان جبلی، معاون برون مرزی صداوسیما و رئیس کمیته علمی همایش رسانه و مکتب سلیمانی با گرامیداشت یاد شهید سلیمانی در افتتاحیه این همایش گفت: شهید سلیمانی امروز زندهتر از دیگر زندگان با ما همراه است.
وی با بیان اینکه سلیمانی هم خود رسانه بود و هم مکتب رسانه، تصریح کرد: این همایش آغازی بر مسیر طولانی برای شناخت مکتب سلیمانی در رسانه و شناخت رسانه از منظر سلیمانی است.
دکتر جبلی با بیان اینکه هر مقاله را سه داور بررسی کردهاند، تصریح کرد: در مجموع 183 داوری مقاله برای این همایش انجام شده است.
رئیس کمیته علمی همایش رسانه و مکتب سلیمانی گفت: این مقالات در محورهای نشستهای تخصصی مکتب شهید سلیمانی در عرصههای دیپلماسی فرهنگی – رسانهای، بایستههای تولید هنری و رسانهای، فضای مجازی و شبکههای اجتماعی، تحلیل گفتمان مکتب سلیمانی و رسانه و روابط بینالملل نگاشته و ارائه شدهاند. کارگروههای تخصصی ظرف دو روز به این موضوعات خواهند پرداخت.
همایش علمی رسانه و مکتب سلیمانی صبح امروز با حضور مسئولان عالیرتبه، استادان صاحبنام و پژوهشگران برتر آغاز به کار کرد.
این همایش دو روزه به همت دانشگاه صداوسیما و با رعایت دقیق شیوهنامههای بهداشتی در سالگرد شهادت سردار رشید اسلام، سپهبد حاج قاسم سلیمانی برگزار میشود.
رونمایی از کتاب زندگی نامه خودنوشت شهید سلیمانی
رونمایی از کتاب زندگینامه خودنوشت شهید قاسم سلیمانی با عنوان از چیزی نمی ترسیدم مزین به یادداشت رهبر معظم انقلاب از برنامه های همایش علمی رسانه و مکتب سلیمانی است .
کتاب زندگینامه خودنوشت حاج قاسم سلیمانی که مزین به یادداشت رهبر معظم انقلاب شده است نخستین اثر چاپ شده توسط انتشارات «مکتب حاج قاسم» محسوب میشود و شامل دست نوشتههای شخصی شهید سلیمانی از دوران کودکی و زندگی در روستای قنات ملک کرمان تا میانهی مبارزات انقلابی در سال ۵۷ است.
کتاب «#از_چیزی_نمی_ترسیدم» در دو بخش نوشتار و دستنوشت، ۱۳۶ صفحه دارد و با قیمت ۲۲ هزار تومان از هفته آینده به صورت رسمی در کتابفروشیهای سراسر کشور قابل تهیه خواهد بود.
برگزاری نمایشگاه عکس، تولیدات رسانه دانشجویی، میزگردهای رادیویی و تلویزیونی و برگزاری کارگاه های تخصصی با موضوعات رسانه ای همچون فیلم کوتاه، فیلم نامه نویسی و مستند از دیگر برنامه های جانبی این همایش خواهد بود.
بصیرت افزایی رویکرد رسانه ای سردار سلیمانی
رئیس کمیته علمی همایش رسانه و مکتب سلیمانی بصیرت افزایی را رویکرد رسانه ای سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی برشمرد.
آقای پیمان جبلی ( معاون برزون مرزی صدا و سیما) ، گفت: از آنجا که شهید سلیمانی افتخار ملی و الگویی برای ایران در حال و آینده است باید ابعاد این الگو که به عنوان یک مکتب به نسل های آینده معرفی شود.
وی افزود: رسانه ملی به عنوان فراگیرترین رسانه محور مقاومت با مأموریت های داخلی و بین المللی وظیفه و هدف خود را در زمینه معرفی بعد رسانه ای مکتب سلیمانی پذیرفته است.
آقای جبلی اضافه کرد: سردار سلیمانی شجاعت، شهامت، آگاهی، پیش بینی و آینده نگری داشت و این ابعاد از نظر رسانه ای بسیار قابل توجه است.
وی با بیان اینکه رئیس رسانه ملی بر رویکرد علمی به بعد رسانه ای در مکتب شهید سلیمانی تأکید دارد، گفت: برنامه ریزی برای برگزاری همایش علمی مکتب سلیمانی از چند ماه پیش آغاز شده و خوشبختانه با استقبال قابل قبولی متناسب با زمان فراخوان برخوردار شده است.
رئیس کمیته علمی همایش رسانه و مکتب سلیمانی درباره موضوعات این همایش افزود: مکتب سلیمانی و دیپلماسی رسانه ای، مکتب سلیمانی قدرت نرم، مکتب سلیمانی مقاومت رسانه ای، مکتب سلیمانی رسانه های مقاومت، جایگاه راهبردی هنر و رسانه در نگاه شهید سلیمانی، بازنمایی ابعاد شخصیت شهید سلیمانی در رسانه های داخلی و بین المللی، نقش فضای مجازی در بازنمایی شخصیت شهید سلیمانی، الگوسازی رسانه ای از سبک زندگی شهید سلیمانی و همچنین شبکه های اجتماعی و بازنمایی شهادت شهید سلیمانی از جمله محورهای این همایش دو روزه است.