مکتب سردار سلیمانی در نگاه شخصیتهای برجسته جبهه مقاومت
تبیین و پیروی از الگوی مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی می تواند ضمن ایستادگی در برابر هجمههای دشمنان، رشد و بالندگی جوانان و در نهایت جامعه را در پی داشته باشد.
به گزارش سرویس پژوهش خبرگزاری صدا وسیما: امروزه صحنههای بین المللی نشان میدهد که انسان، وارد عصرجدیدی شده است که دیگر با آموزههای قبلی مثل لیبرالیسم و نئولیبرالیسم یا مکتبهای سوسیال دموکراسی یا لیبرال دموکراسی اقناع نمیشود و دنبال نظم نوینی است.
انقلاب اسلامی ایران با آرمانهای بلندش و تعریفی که از انسان و ارزشها و اراده و انتخابها و مسئولیت هایش مبتنی بر مکتب والای اسلام ارائه داد، فصل نوینی در حیات اجتماعی کشور و بلکه جامعه بشری ایجاد کرد و در طی مسیر پر فراز و نشیب آن، تحت تاثیر مکتب امام خمینی (ره)، مکتب مقام معظم رهبری و خود انقلاب اسلامی، انسانهای بزرگی پرورش یافتند که راه و روش زندگی، مقاومت و مبارزه حق طلبانه آنها الگوی عینی و عملی برای دیگران شده است.
سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، با ویژگیهای جامع الاطرافش، در دل ملتهای آگاه و آزاده این چنین بود و مکتب شهید قاسم سلیمانی، یک راه واقعی یک نماد و الگوی عینی و عملی است، که میتواند به نظم نوین جهانی کمک کند.
به همین سبب، شناخت و بررسی شاخصهای این مکتب به ویژه از منظر کسانی که خود از رهبران و شخصیتهای تاثیرگذار در محور مقاومت هستند، از اهمیت بسزایی برخوردار است.
با عنایت به این موارد و همچنین فرمایش رهبر معظم انقلاب، درباره شهید سلیمانی که میفرمایند: «به شهید حاج قاسم به چشم یک فرد نگاه نکنیم؛ به چشم یک مکتب، یک راه و یک مدرسه درس آموز نگاه کنیم» (رهبر معظم انقلاب، خطبههای نماز جمعه، ۶/ ۱/ ۱۳۹۹)؛ سؤال اصلی این مقاله این است که ویژگیهای مکتب حاج قاسم سلیمانی بر اساس رویکرد گفتمانی شخصیتهای محور مقاومت کدام است؟
پژوهشگران :فریفته هدایتی و زهره دانشمندی