چرا پنیر را باید هر روز خورد؟
پنیر را به یک علت مهم، هر روز بخورید.
به گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، پنیر راهی برای تقویت دندانها و کنترل اشتها است، زیرا حاوی مقدار بسیاری پروتئین است.
تاتیانا رازوموسکایا، متخصص تغذیه درباره خواص خوردن پنیر در مقالهای مینویسد که پنیر باعث تقویت دندان میشود.
او در مقاله خود گزارش میدهد که روسها پنیر بسیار کمی میخورند؛ فقط ۵.۷ کیلوگرم برای هر تن در سال. این مقدار کم است، زیرا پروتئین موجود در پنیر بیشتر از پنیر خامهای یا گوشت است.
با خوردن پنیر، خستگی را از خود دور کنید. در ۱۰۰ گرم پنبر پارمزان حدود ۳۵ گرم پروتئین و در ۱۰۰ گرم پنیر گودا ۲۳ گرم پروتئین وجود دارد. برای مقایسه در پنیر کوزهای ۱۰-۱۳ گرم و حتی در گوشت گاو و گوشت بره - ۱۸-۲۰ گرم در هر ۱۰۰ گرم پروتئین وجود دارد، در حالیکه پنیر کوره ارزانتر است.
پروتئین ماده اصلی و سازنده بدن است. اولین نشانههای کمبود آن تورم صورت و پاها، سرماخوردگی مکرر، ضعف و خستگی است. به همین دلیل با خوردن پنیر میتوانید پروتئین بدن خود را افزایش دهید.
اگر فعالیت بدنی شما خیلی زیاد نیست، بدن شما به ۴۵-۵۵ گرم پروتئین نیاز دارد، بنابر این استفاده از پنیر در رژیم غذایی مفید است.
افرادی که رژیم دارند نیز میتوانند پنیر بخورند، اما باید میزان آن رعایت شود.
منبع: اسپوتنیک