به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما ؛ مراکز پزشکی در آمریکا از ارائه تنها روش درمانی برای بیماران مبتلا به کووید – ۱۹ که با هدف جلوگیری از ازدحام بیماران در بیمارستانها در نظر گرفته شده است خودداری میکنند و این امر موجب شده است تا صدها هزار دوز از پادتن مونوکلونال بلا استفاده باقی بماند.
پایگاه اینترنتی روزنامه واشنگتن پست در مطلبی در همین زمینه نوشت، پادتن مونوکلونال که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا آن را در درمان خود موثر اعلام کرد برای بیمارانی تولید شده است که تازه مبتلا به کووید - ۱۹ تشخیص داده میشوند؛ بیماری که بر اثر آلودگی با ویروس کرونا ایجاد میشود و مخاطراتی بسیار جدی به دنبال دارد.
اما برای بیمارستانهایی که با انبوهی از بیماران مبتلا به کووید – ۱۹ مواجه هستند، درمان دارویی سرپایی چالشی عمده همزمان با تلاش کارکنان خسته این بیمارستانها برای مراقبت از بیماران و تلاشها برای واکسیناسیون کارکنان خط مقدم بهداشت و درمان با نخستین واکسن کرونا محسوب میشود.
بنا بر اعلام اداره خدمات بهداشتی و انسانی، دولت فدرال آمریکا از روز چهارشنبه ۵۵۰ هزار دوز از این دارو را به مراکز پزشکی ایالتی و منطقهای اختصاص داده است که ۳۷۸ هزار دوز در مراکز مراقبتهای بهداشتی توزیع شده است، اما تنها ۲۰ درصد این دارو مورد استفاده قرار گرفته است.
برخی بیمارستانها از ارائه این خدمات خودداری کرده اند و برخی دیگر از این پادتن استفاده نکرده اند.
دونالد ترامپ استفاده از این پادتن را نوعی شیوه درمانی کرونا اعلام کرد، اما بسیاری از مردم نمیتوانند به راحتی به آن دسترسی داشته باشند.
این شیوه درمانی باید به مدت ده روز از زمان بروز نشانههای اولیه ابتلا به کرونا یعنی زمانیکه بسیاری از بیماران امیدوارند در خانه بهبود یابند انجام شود. کلینیکها و بیمارستانها باید برای دور نگه داشتن این بیماران از سایر افراد همچون بیمارانی که تحت شیمی درمانی قرار دارند باید فضای مخصوصی را برای تزریق این پادتن اختصاص دهند.
هنگامیکه دونالد ترامپ پس از دریافت این دارو وعده داد که به طور رایگان در اختیار بیماران قرار گیرد انتظار میرفت درخواستها برای دریافت این دارو افزایش یابد.
کریس کریستی فرماندار سابق نیوجرسی و بن کارسون وزیر مسکن و شهرسازی پس از ابتلا به کووید – ۱۹ با این پادتن تحت درمان قرار گرفتند.
این در حالی است که مقامات میگویند بسیاری از بیماران و پزشکان اطلاعات چندانی درباره این دارو ندارند و درخواستی برای آن ارائه نشده است.