به گزارش
خبرگزاری صداو سیما،مرکز اصفهان؛از بیش از یکسال پیش، مکاتبههای زیادی برای اختصاص دستگاه سی تی اسکن با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از سوی نماینده فقید نطنز مرتضی صفاری نطنزی (نماینده دوره دهم مجلس از نطنز) و رحمت اله فیروزی پور نماینده فعلی نطنز در مجلس شورای اسلامی برای تجهیز طرح توسعه بیمارستان خاتم الانبیاء انجام شد.
در این مکاتبهها، تأمین هزینه ساختمان سازی در طرح توسعه که ۱۵۰ میلیارد ریال بود را خیران و مردم نطنز متقبل شدند و از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواسته شد که تجهیز وسایل برعهده وزارتخانه و از بودجه دولتی باشد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، هفتم آذر پارسال از روند اجرای طرح توسعه بیمارستان خاتم الانبیاء نطنز بازدید کرد.
به گفته محمد مرادی رئیس شورای اسلامی شهر نطنز، در پاسخ به این مکاتبهها، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دستور خرید و نصب نصب دستگاه سی تی اسکن ۱۶ اسلایس برای این بیمارستان را صادر کرد.
اما ۲۷ شهریور امسال همزمان با افتتاح طرح توسعه بیمارستان ۷۵ تخت خوابی خاتم الانبیاء نطنز با ۵۰۰ میلیارد ریال هزینه، در ارتباط تصویری با رئیس جمهور، دستگاه سی تی اسکن ۲ اسلایس مدلی قدیمی که بگفته متخصصان برای عکسهای بسیار معمولی از بیماران کاربرد دارد و از نظر پزشکی از رده خارج است از سوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به بیمارستان تحویل شد.
طرح توسعه بیمارستان با زیر بنای ۶ هزار و ۵۰۰ مترمربع در ۳طبقه شامل ۳ اتاق عمل، بخش مراقبتهای ویژه آی سی یو، بستری زنان - مردان و اطفال، اورژانس، فیزیوتراپی، رادیولوژی، سونوگرافی، سی تی اسکن، آزمایشگاه و لندری بود.
از آن زمان تاکنون مسئولان و مردم نطنز که از بدقولی وزارت بهداشت و طفره رفتن از پاسخ مشخص طاهره چنگیز رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به عنوان نماینده وزیر در استان اصفهان ناراحت هستند اجازه نداده اند دستگاه سی تی اسکن تحویلی قدیمی در بیمارستان نصب شود.
به گفته مردم نطنز، تا پیش از این بیماران برای سی تی اسکن مجبور بودند به مراکز بهداشتی و درمانی اصفهان یا شهرستانهای مجاور مراجعه کنند و با نصب دستگاه قدیمی هم همین روند فقط با تعداد خیلی کمتری ادامه دارد.
شهرستان نطنز با جمعیت ۴۵ هزار نفر در ۱۲۰ کیلومتری شمال غرب نطنز و درمجاورت آزاد راه امیرکبیر واقع است و سالانه تصادفات جادهای زیادی در این محورها رخ میدهد که به علت نبود دستکاه سی تی اسکن و ام آر آی مصدومان با حال بدخیم به ناچاربه مراکز درمانی اصفهان و استانهای مجاور اعزام میشوند.
به گفته مسئولان پزشکی شهرستان نطنز، طبق ارزیابیها با نصب و راه اندازی دستگاه سی تی اسکن در بیمارستان خاتم الانبیاء این شهر، سالانه هزاران بیمار از خدمات این دستگاه بهره مند میشوند.