پخش زنده
امروز: -
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به وضعیت صنعت فلزات گرانبها و گوهر سنگها گفت: باید برای اجرای بسته حمایتی زنجیره صنعت فلزات گرانبها، بسترسازی شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، از وزارت صنعت, معدن و تجارت، آقای علی آقامحمدی، با تاکید بر اجرای این بسته که با همکاری ذینفعان تدوین شده، افزود: برنامههای اجرایی زنجیره فلزات گرانبها و گوهرسنگها باید به صورت منسجم و یکپارچه و از یک متولی مشخص در بخش خصوصی که در برگیرنده نظرات همه ذی نفعان این زنجیره صنعتی است، اعلام شود.
وی اضافه کرد: بخش خصوصی باید با تشکیل کارگروهی، مهمترین اولویتهای این صنعت را شناسایی و در قالب برنامه مشخص که دورنمای توسعه این صنعت را هدفگذاری کرده، موضوعات کلیدی، چالشها و مشکلات قانونی ارائه کند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: سندی راهبردی که برای توسعه این صنعت تدوین شده، باید قابلیت اجرایی توسط فعالان این صنعت را داشته باشد.
آقامحمدی افزود: باید با اتکاء به تواناییهای موجود در صنعت، اهداف پیش بینی شده اجرایی و موانع موجود نیز شناسایی و رفع شود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر طبقه بندی چالشها و دغدغههای پیش روی این صنعت، تصریح کرد: متولیان این صنعت، باید در کنار هم و به صورت یکپارچه برای توسعه این صنعت تصمیم بگیرند.
آقامحمدی افزود: باید یک صدای مشخص از این صنعت به گوش برسد و همه متولیان در این صنعت، اعم از تولید کننده و صادرکننده در قالب یک طرح مشخص، موضوعات کلیدی نظیر افزایش ظرفیت تولید، صادرات و... را ارائه کنند.
معاون امور صنایع وزارت صمت نیز در این نشست، از تدوین بسته توسعهای برای بهبود وضعیت تولید و تجارت در ۴ رشته صنعتی اولویت دار و همچنین ارائه بسته حمایتی زنجیره صنعت فلزاتگرانبها و گوهرسنگها با همکاری دستگاههای ذیربط و تشکلهای ذیل این ۴ رشته فعالیت، خبر داد.
آقای مهدی صادقی نیارکی افزود: پیشنهادات اجرایی و عملیاتی با هماهنگی بخش خصوصی و دستگاههای ذیربط در قالب بسته بهبود وضعیت تولید و تجارت در زنجیره صنعت فلزاتگرانبها و گوهرسنگها برای ارائه به ستاد اقتصادی دولت، تدوین خواهد شد.
وی با اشاره به برگزاری نشستهای متعدد با تشکلها و دستگاههای ذیربط و تدوین چشم انداز توسعه این صنعت گفت: با احصاء چالشها و تدوین بستهای برای رفع موانع پیش روی توسعه این صنعت، روند تولید و صادرات زنجیره ارزش این صنعت، تکمیل خواهد شد.
صادقی نیارکی در ادامه با اشاره به برگزاری نشستهای هم اندیشی برای توسعه صنایع راهبردی اعلام کرد: برای ۴ رشته فعالیت اولویت دار شامل پوشاک، صنایع غذایی و آشامیدنی، لوازم خانگی، فلزات گرانبها و گوهر سنگها، بسته حمایتی برای توسعه و بهبود فضای کسب و کار ارائه خواهد شد.