به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اردبیل؛ سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی گفت: در شرایط کرونایی برگزاری همایش آسیبهای روانی یک نیاز مهم است تا جامعه بتواند از نتیجه مقالات این همایش بیشتر بهرهمند شود.
دکتر داود سیف زاده با بیان اینکه آسیبهای روانی در دهههای اخیر شیوع پیدا کرده است، افزود: باید این مساله مورد مطالعه و بررسی قرار بگیرد و برگزاری این چنین همایشهایی نقش مفیدی در کاهش آسیبها دارد و سبب میشود که تعامل علمی بین پژوهشگران تقویت شود.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی و رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان اردبیل هم گفت: انسان دنبال آرامش و آسایش است و سرچشمه خوشبختی انسان زمانی تحقق پیدا میکند که انسان در آرامش باشد.
حجت الاسلام حسنی افزود: خداوند انسان را به صورت دو بعدی آفریده است که بعد اول بعد جسمی و بعد دوم بعد روحی و روانی است.
وی با بیان اینکه همانطور که انسان به تربیت جسم میپردازد باید به تربیت روح هم بپردازد، اظهار کرد: اخلاقیات غذای روح است و اساس زندگی انسان بستگی به روح و روان انسان دارد.
دکتر محمد نریمانی رئیس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه محقق اردبیلی و رئیس نخستین همایش ملی آسیب شناسی روانی گفت: ۱۹ مرداد ماه روند برگزاری این همایش آغاز شد و قرار بود دو هفته پیش برگزار کنیم که به دلیل استقبال زیاد پژوهشگران کشور دو هفته تمدید کردیم.
وی با بیان اینکه حدود ۴۰۰ مقاله به این همایش ارسال شده بود، افزود: از این تعداد ۳۲۲ مقاله پذیرش شده که ۶۰ مقاله به صورت شفاهی در سه پنل ارائه میشود.
نریمانی اضافه کرد: اختلالات عصبی رشدی، طیف اسکیزوفرنی و اختلالات روان پریشی، اختلالات دوقطبی و اختلالات مربوط، اختلالات افسردگی، اختلالات اضطرابی، وسواس فکری - عملی و اختلالات مربوط، اختلالات مرتبط با آسیب و عامل استرس زا، اختلالات تغذیه و خوردن، اختلالات خواب-بیداری، اختلالات مرتبط با مواد و اعتیادآور، اختلالات شخصیت از جمله محورهای این همایش بود.
ستاری مدیرکل بهزیستی استان اردبیل هم گفت: سازمان بهزیستی یکی از سازمانهایی است که در حوزه سلامت روانی و اجتماعی دارای ماموریت و مسئولیت است.
وی اظهار کرد: در سالجاری به ۱۲ هزار و ۹۰۱ نفر مشاوره تلفنی داده ایم که حدود ۳۵ درصد آنها در زمینه روابط فردی، ۲۵ درصد در زمینه تربیت کودک و حدود ۲۰ درصد در زمینه اختلالات خلقی و فردی بوده است.