وب گردی
سورههایی با نام پدیدههای طبیعی
برخی سورهها در قرآن کريم با نام پدیدههای طبیعي نامگذاری شده اند.
به گزارش
خبرگزاري صداوسيما؛ در قرآن کریم سورههایی وجود دارند که با نام پیامبران، حیوانات، روزهای هفته، قسمتهایی از نماز و... نامگذاری شده است. در این مطلب قصد داریم تا شما را با سورههایی از قران با نام پدیدههایی در طبیعت آشنا کنیم.
سورههایی با نام پدیدههایی در طبیعت در قرآندر قرآن کریم سورههای زیادی با نام پدیدههای طبیعی نامگذاری شده است؛ از جمله این سورهها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
سوره رعدسوره کهف (غار)سوره طور (نام کوه)سوره قمر (ماه)سوره بروج (برجهای دوازده گانه فلکی)سوره فجر (سپیده دم)سوره نورسوره دخان (دود)سوره نجم (ستاره)سوره دهر (روزگار و دوران)سوره تکویر (درهم پیچیده شدن خورشید)سوره انشقاق (شکاف برداشتن و دو شقّه شدن)سوره غاشیه (فراگیری شب و قیامت)سوره شمس (خورشید)سوره لیل (شب)سوره ضحی (روشنایی روز)سوره زلزال (زلزله)سوره عصر (عصر، روزگار و زمان)سوره فلق (سپیده)سوره طارق (ستاره ظاهر شونده)
اطلاعاتی در خصوص برخی از سورههایی به نام پدیدههایی در طبیعت:
۱. سوره رعد
سوره رعد سیزدهمین سوره قران است که در جزء ۱۳ قرار گرفته است. این سوره دارای ۴۳ آیه است و در شهر مدينه بر پیامبر اکرم (ص) نازل شده است.
۲. سوره کهف (غار)
سوره کهف هجدهمین سوره قران است که در جزءهای ۱۵ و ۱۶ قرار گرفته است. این سوره با ۱۱۰ آیه در شهر مکه بر پیامبر (ص) نازل شد.
۳. سوره طور (نام کوه)
سوره طور پنجاه و دومین سوره از قران کریم است که در جزء ۲۷ قرار گرفته است. سوره طور به عنوان یکی دیگر از سورههایی از قران به نام پدیدههایی در طبیعت با ۴۹ آیه یک سوره مکی است.
۴. سوره قمر (ماه)
سوره قمر پنجاه و چهارمین سوره از قرآن است که در جزء ۲۷ قرار گرفته است. این سوره با ۵۵ آیه در شهر مکه بر پیامبر اکرم نازل شد.