«۹ دی» روز بصیرت
ملّت ایران در نهم دی ماه سال ۱۳۸۸ با حضور آگاهانه و مقتدرانه و بیعت دوباره با آرمانهای امام خمینی (ره) و مقام معظّم رهبری حماسهای جاودان و به یاد ماندنی را در تاریخ انقلاب آفریدند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز آبادان؛ نمایش بصیرت و هوشیاری مردم مؤمن، با بصیرت و غیرتمند ایران در حماسه باشکوه نهم دی ماه ۱۳۸۸، چنان تجلی یافت که به فرموده مقام معظّم رهبری: «اگر صدها بار هم برای نعمت هوشیاری این ملّت سجده شکر به جای آورده شود، باز هم کم است. حماسهای که محاسبات دشمن را به هم ریخت؛ محاسباتی که با همکاری و برنامه ریزی عدهای اقلیت در داخل از روی بغض و کینه شکل گرفته بود، اما در این روز حماسی یک بار دیگر امّت اسلامی با بصیرت عمل کرد و دشمنان نظام مأیوس شدند»
بدون شک اگر درایت و بصیرت رهبر معظّم انقلاب و همراهی و هوشیاری مردم نبود و آنان با ولایت فقیه همراه نمیشدند، آتش فتنه به این زودیها خاموش نمیشد و پیامد منفی بیشتری را برای کشورمان به دنبال داشت. درایت، تدبر، مدیریت و مهربانی معظّم له در آن مقطع حساس باعث شد جامعه بیشتر از آن اسیر فتنه جوییهای دشمنان نشود و بتواند راه خود را ادامه دهد.
چطور حماسه ۹ دی شکل گرفت؟چند ماهی کشور درگیر آشوبها و فتنه بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ به بهانه تقلب بود که در بسیاری از موارد دیگر روی به خشونت و خرابکاری میرفت و همین مساله نشان میداد دیگر نباید در مقابل چنین موضوعاتی کوتاه آمد. موضوع به جای اعتراض تبدیل به فتنه و آشوبهای خیابانی شد.
عدهای با سوء استفاده از شرایط بعضا به جان و مال مردم هم تعرض کردند. از طرفی، حضور متفاوت این طیف در راهپیمایی ۱۳ آبان که مصادف با سر دادن شعارهای انحرافی و توهین به مقدسات انقلابی و اسلامی ایرانیان شده بود، برخورد با این رویه را الزامی کرد؛ لذا مردم انقلابی و همیشه در صحنه ایران با برپایی راهپیماییهای بسیار با شکوه در روز ۹ دی ماه سال ۱۳۸۸ طومار آشوبگران را درهم پیچیدند و جریان آشوب را که از جانب غرب و برخی نامزدهای گمراه و مغرض هدایت میشد، به شکست کشاندند.
نهم دی آن طور که در کلام رهبر معظم انقلاب تبلور یافته، «نمادی از بصیرت، دشمنشناسی و حضور در عرصه مجاهدانه توسط مردم ایران اسلامی» است که همواره باید آن را پاس داشت.