پخش زنده
امروز: -
دستاوردهای بخش تحقیق و توسعه برنامه جامع سلامت غذای کشور در مرکز تحقیقات سلامت غذای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، در این برنامه دکتر علیرضا زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و آقای سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور حضور دارند.
استقرار روشهای شناسایی سموم آفت کش در موی انسان، استقرار روش جدید غربالگری آنتی بیوتیکها در مواد غذایی و استقرار روش شناسایی سم آکریل آمید در مواد غذایی سه مورد از این دستاوردهاست که از طریق دستگاه lc/ms/ms انجام میشود.
استقرار روشهای شناسایی همزمان انواع آلایندهها با روشهای سریع غربالگری مبتنی بر بیوتیپ بر غلات، عسل، شیر و گوشت از دیگر دستاوردهاست.
در این برنامه همچنین روشهای مختلف تصویربرداری فراطیفی و مادون قرمز در تعیین اصالت و تقلبات زعفران، گوشت و شیر با بکارگیری هوش مصنوعی به بهره برداری رسید.