به گزارش
خبرگزاری صداوسیما؛ مرکزقم، ا
ز کشتی در قم به عنوان نگین رشتههای ورزشی نام بردهمی شود، اما این رشته ورزشی اروزها بیش از هر زمانی نیاز به حمایت مسؤلان دارد.
آقایان باقری و علیزاده به ترتیب مربیان باسابقهی کشتی آزاد و فرنگی قم در گفتگوی اختصاصی با گروه ورزش خبر مرکز قم، تاکید دارند: در صورتی که هیچ حمایتی از بر و بچههای فعال در این رشتهی ورزشی مدال آور نشود به راحتی استعدادهای کشف شده در قم میسوزند و ثمرهی سالها آموزش و استعدادیابی پوچ میشود!
علیزاده مربی کشتی فرنگی کارکشته و جوان قمی میگوید کشتی گیران ما در حال حاضر با یک خانه کشتی فعال در قم مدالهای رنگارنگ کشوری، بین المللی و حتی سهمیه المپیک را کسب کرده اند که قابل توجه است! و به آنها باید افتخار کرد که از نبود امکانات دلسرد نشده و راه پیشرفت خود را ادامه داده اند.
مصداق صحبتهای این مربی جوان علیرضانجاتی است که در وزن ۶۰ کیلوگرم موفق شده سهمیه المپیک توکیو را کسب کند.
باقری مربی کشتی ازاد قم هم می گوید سالهاست در کشتی ازاد درخواست حمایت (از نظر امکانات و مالی و...) میکنیم، اما کو گوش شنوا!
این میشود که کشتی گیران آزاد ما مثل روح الله میکائیلی کشتی آزاد را رها میکند و کشتی گیر فرنگی میشود تا بلکه از او حمایت شود!
او میگوید اگر ببینیم صحبتها، دغدغهها و خواستههای ما نادیده گرفته شود از مربی گری در این عرصه استعفا میدهم تا مدیون جوانان و با انگیزه در قم نشوم.
صحبتهای این دو مربی در حالیست که علیرضا دبیر رییس فدراسیون کشتی جمهوری اسلامی در سفر هفته قبل خود به قم کشتی قم را از نظر کیفی جزؤ سه استان برتر کشور دانست.
به گفته محسن وزیری رئیس هیئت کشتی قم یک هزار و ۷۰۰ کشتی گیر و فعال در رشته کشتی فرنگی و آزاد در قم مشغول فعالیت هستند.