پخش زنده
امروز: -
با وجود توقف و رکود بسیاری از کارها در دوره شیوع کرونا، فعالیتهای پژوهشی به ویژه در بخش بهداشت و درمان با جدیت پیگیری شدند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ در این مدت 70 طرح پژوهشی درباره ویروس کرونا در دانشگاه علوم پزشکی اراک تصویب شده و در نتیجه آنها تجهیزاتی همچون تب سنج، دستگاه ضدعفونی و کیتهای تشخیص ویروس در اختیار مردم قرار گرفته است.
رئیس پارک علم و فناوری استان مرکزی گفت: خوشبختانه امسال علیرغم تمام مشکلاتی که بیماری کرونا برای جامعه دانشگاهی و دانشجویان و اعضای هیات علمی ایجاد کرد اما فعالیتهای پژوهشی به ویژه در بخش بهداشت و درمان با جدیت پیگیری شدند.
رفیعی افزود: 13 شرکت در حیطه فناوری از تولیدانواع تب سنج هوشمند، انواع دستگاه های ضدعفونی کننده، ادوات و موادی که برای جلوگیری هرچه بیشتر این بیماری مصرف می شوند در قالب واحدهای تولیدی در پارک علم و فناوری فعالیت می کنند که همگی در دل همین طرح های تحقیقاتی و پژوهشی بیرون آمدند.
معاون پژوهش دانشگاه علوم پزشکی اراک هم افزود: در راستای کمک به حوزه سلامت طرح های تحقیقاتی بسیاری در حال انجام است.
کمالی افزود: در این مدت 70 طرح پژوهشی درباره ویروس کرونا در دانشگاه علوم پزشکی اراک تصویب شده و در نتیجه آنها تجهیزاتی همچون تب سنج، دستگاه ضدعفونی و کیتهای تشخیص ویروس در اختیار مردم قرار گرفته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک هم با بیان اینکه کارهای بزرگ تحقیقاتی در دست اجراست گفت: روشهای تشخیص نوین، روشهای تشخیص ساده با هزینه های کمتر، طب سنتی و از همه مهم تر کیت تشخیص همزمان دو نوع ویروس کرونا و آنفلوآنزا مهم ترین طرح های تحقیقاتی محققان و پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی اراک است.
دکتر سید محمدجمالیان افزود: به غیراز پژوهش مربوط به کووید 19، تحقیق در مورد آلودگی هوا، راه اندازی کارگاه فناوری و نوآوری بیماری های غیرواگیر، سرطان ها، بیماری های قلبی و عروقی، تروما (تصادفات جاده ای)، آسیب های طناب نخاعی و سکته های مغزی هم در دست اقدام است.