برای نخستین بار بادمجان سفید در شهرستان میناب تولید شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، مسئول بخش زراعی و باغی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان گفت: برای تولید این محصول ۴ سال کار تحقیقاتی شده است. حامد حسن زاده افزود: با معرفی این ارقام، کشور از واردات بذر هیبرید بادمجان سفید بینیاز و از خروج ارز جلوگیری میشود. وی گفت: از مهمترین مزایای بادمجان سفید نسبت به بادمجانهای معمولی سیاه و بنفش، میتوان به عدم وجود مواد حساسیتزا در بافت میوه آن است.