پخش زنده
امروز: -
بسیاری از مواد خام دامی تولیدی استان ازجمله شیر از استان خارج و در سایر کارخانههای کشور فرآوری و ایجاد اشتغال می کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز استان؛ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان عنوان کرد: چهارمحال و بختیاری در حوزه شیر با تولید ۲۵۳ هزار تن با احتساب مصرف سرانه حدود ۱۹۰ کیلوگرم، رتبه دوم سرانه تولید در کشور را دارد که ۶۰ تا ۷۰ هزار تن مازاد بر نیاز است و به شکلهای مختلف از استان خارج میشود.
آقای مردانی بیان کرد: حدود ۲۷ هزار تن گوشت قرمز سالانه در استان تولید میشود که سرانه مصرف حدود ۱۸ کیلوگرم بوده و حدود هشت تا ۹ هزار تن از آن مازاد بر نیاز است که عمدتاً از استان خارج میشود.
وی در ادامه تأکید کرد: بهرهگیری از ظرفیت سرمایهگذاران برای ارتقای بخش صنایع تبدیلی و فرآوری در چهارمحال و بختیاری ضروری است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: در استان سالانه یکمیلیون و ۴۵۰ هزار تن محصولات کشاورزی تولید میشود که از این میزان حدود ۹۰۰ هزار تن فرآوری میشود.
فتاحی افزود: حدود ۲۰۰ کارخانه یا کارگاه متوسط، کوچک و بزرگ وجود دارد که این محصولات را فرآوری و برای استان، سایر استانها و کشور آماده میکند
وی با اشاره به اینکه طی دو سال گذشته بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان توسط بخش خصوصی در صنایع تبدیلی استان سرمایهگذاری شده، ادامه داد: استان ظرفیت سرمایهگذاری در صنایع تبدیلی را دارد و از سرمایهگذاران دعوت میشود در این حوزه سرمایهگذاری کنند.
فعال شدن واحدهای صنعتی فرآوری شیر و گوشت موجب افزایش رقابت در استان میشود و این امر افزایش بهرهوری، ارزشافزوده و درآمد دامپروران را سبب میشود و بهصورت مستقیم در بخشهای زیرمجموعه تأثیرگذاری بالایی دارد و موجب ارتقای این بخش میشود.