تحویل محصول غذایی غنی شده ویژه بیماران کرونایی در نیشابور
محصول غذایی غنی شده ویژه بیماران کرونایی در نیشابور رونمایی و به دانشکده علوم پزشکی تحویل شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: محصول غذایی بومی
غنیتحویل محصول غذایی غنی شده ویژه بیماران کرونایی در نیشابور شده با پروبیوتیک وپری بیوتیک (سین بیوتیک) در مراسمی رونمایی شد.
دکتر هادی حسین زاده افزود: این محصول با هدف حمایت و حفاظت از قشر آسیب پذیر جامعه در برابر ویروس منحوس کووید ۱۹ و تقویت سیستم ایمنی بدن بیماران کرونایی و بهبود یافتگان در دوره نقاهت و رعایت اصول تغذیهای ساخته شده است.
وی گفت: ۴۰۰ بسته از این محصول که با همکاری چند کارخانه تولید محصولات مواد غذایی با همکاری معاونت غذا و دارو و اعضای هیئت علمی گروه صنایع غذایی دانشکده تولید شده است به بیمارستان ۲۲ بهمن تحویل داده شد.