به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و سلامت گروه علمی فرهنگی هنری
خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ امروز و در نخستین روز داوریها، مسابقات در رشتههای اتللو (بخش پسران)، دوز سکهای (بخش پسران)،ای فوتبال (بخش دختران و پسران) و همچنین رشته فیفا در قالب فضای مجازی و به صورت برخط برگزار میشود و داوران این مسابقات را مورد قضاوت و ارزیابی قرار میدهند.
نخستین المپیاد بازیهای فکری و ورزشهای الکترونیک در رشتههای آنلاین طی روزهای ۶ تا ۸ دی برگزار میشود و قضاوت این بازیها به صورت برخط مورد داوری و قضاوت قرار میگیرد. همچنین مسابقات دومینو به صورت آفلاین برگزار میشود که دانشجویان باید فیلم بازیهای خود را جهت داوری براساس قواعد ودستورالعملهای تعیین شده ارسال کنند.
المپیاد بازیهای فکری و ورزشهای الکترونیک دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی در رشتههای فیفا۲۱،ای فوتبال، کلش رویال، دومینو، دوز سکهای و اتللو به صورت مجازی برگزار میشود.
آقای دکتر محمد کوشکی، رییس اداره ورزشهای همگانی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه در مجموع ۴۵۵ دانشجوی دختر و پسر در این المپیاد مجازی حضور و رقابت خواهند کرد، خاطرنشان کرد: از این تعداد، ۱۸۸ نفر شرکت کننده، دانشجوی دختر و مابقی شرکتکننده پسر هستند.
وی به شرایط شرکت در مسابقات اشاره کرد و گفت: دانشجویانی میتوانند در این مسابقات شرکت کنند که در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ ثبت نام کرده و یا با دانشگاه تسویه حساب نکرده باشند. همچنین فارغ التحصیلانی میتوانند در این مسابقات شرکت کنند که تاریخ فراغت از تحصیل آنها از یکم خرداد سال ۹۹ باشد. ضمن آنکه دانشجویان میهمان جهت شرکت در مسابقات نیازی به مجوز کتبی از دانشگاه مبدا ندارند.
آقای کوشکی گفت: به نفرات برتر اول تا سوم حکم، مدال و جوایز نقدی اهدا خواهد شد. ضمن اینکه به علت محدود بودن سهمیه هر دانشگاه در هر رشته، در صورت بیشتر بودن تعداد درخواستها، افراد دارای سطح مهارت بیشتر انتخاب و معرفی میشوند.
یکی از نکات مهم برگزاری المپیاد بازیهای فکری و ورزشهای الکترونیک، برپایی کارگاههای آموزشی رشتههای حاضر در المپیاد است تا شرکت کنندگان بعد از آشنایی بیشتر با مسائل فنی بازیهای مذکور، با آمادگی خاصی به رقابت بپردازند.
برپایی کارگاههای آموزشی رشتههای المپیاد مجازی، سبب تقویت دانش فنی شرکت کنندگان میشود.
آقای کوشکی به برپایی کارگاههای آموزشی رشتههای حاضر در نخستین المپیاد مجازی بازیهای فکری و ورزشهای الکترونیک در فضای مجاز اشاره کرد و گفت: یکی از نکات مهم برگزاری این المپیاد، برپایی کارگاههای آموزشی رشتههای حاضر در المپیاد است تا شرکت کنندگان بعد از آشنایی بیشتر با مسائل فنی بازیهای مذکور، با آمادگی خاصی به رقابت بپردازند. این کارگاههای آموزشی زیرنظر مربیان مجرب با هدف دانشافزایی شرکت کنندگان برگزار خواهد شد و قطعا باعث ارتقای سطح فنی مسابقات نیز میشود.
رییس اداره ورزشهای همگانی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه باید با برگزاری المپیاد «بازیهای فکری و ورزشهای الکترونیک» در سطح وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، به صورت مستمر در میان دانشجویان علوم پزشکی، موجبات ارتقای رشد فکری، ذهنی و هوش این عزیزان که آیندهداران نظام سلامت کشور به شمار میروند، را فراهم کنیم، گفت: تقویت خلاقیت، هوش و ذهن دانشجویان علوم پزشکی باعث تقویت روح و جسم این افراد میشود و موجب میشود در آینده به واسطه موقعیت شغلی خود، در مواجهه با بیماران، ارتباط خوبی با آنها به لحاظ عاطفی و روحی برقرار کنند و بدون شک یکی از سیاستهای ما در اداره ورزشهای همگانی وزارت بهداشت، جدا از بحث رقابت سالم در بین دانشجویان علوم پزشکی، تقویت سطح دانش، خلاقیت و بهرههوشی این طیف از اقشار جامعه است.