پخش زنده
امروز: -
مدیرکل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری از حضور 30 هزار نفری دانشآموزان در مدارس مناطق محروم این استان خبر میدهد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز استان؛ خانم قائدامینی با اعلام این خبر گفت: در همه مناطق و نواحی آموزش و پرورش استان دسترسی به اینترنت و وسایل الکترونیکی برای دانشآموزان وجود ندارد و این دانشآموزان به صورت حضوری آموزشها را فرا میگیرند؛ معلمان این مدارس بومی هستند یا در منطقه بیتوته میکنند و تمامی پروتکلهای بهداشتی در این مدارس رعایت میشود.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری نیز گفت: عدم دسترسی به اینترنت در روستاهای شهرستان کوهرنگ، مناطق عشایری، پشتکوه فلارد، قسمتهای اعظمی از میانکوه بخش ناغان شهرستان کیار و اردل و همچنین ارمند و خانمیرزا بیشتر از سایر مناطق استان است.
محمدی با اشاره به محرومیت دانشآموزان روستایی، اضافه کرد: مشکلات عمده این مناطق عدم دسترسی به اینترنت، سرعت پایین و پهنای باند کم است، علاوه بر این دانشآموزان سختافزار ندارند.
وی خاطرنشان کرد: در همه این مناطق دانشآموزان حضوری سر کلاس درس حاضر میشوند و طی بازدیدهایی که داشتیم حضور آنها فعال است.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری عنوان داشت: شکاف عمیقی بین امکانات و فرایند آموزش وجود دارد که در تلاش هستیم آنها را برطرف کنیم و در این راستا لیست مدارسی که به شبکه اینترنتی شاد متصل نیستند به شرکت زیرساخت(ارتباطات و فناوری اطلاعات) برای اقدامات لازم ارائه شده و قراردادهای لازم نیز منعقد شده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان نیز با اشاره به وضعیت اینترنت دانشآموزان در استفاده از شبکه شاد برای شهرها و روستاهای دور گفت: بهمنظور ارائه اینترنت پرسرعت برای روستائیان بهویژه دانشآموزان، کلیه روستاهای بالای 20 خانوار، با توجه به برنامه توسعه زیرساخت مربوط به تلفن همراه، سایتهای bts و ارتقا به تکنولوژی نسل چهارم و همچنین افزایش پهنای باند برای مشترکین تلفن ثابت، مشکل در آینده نزدیک برطرف خواهد شد.
بلالی تصریح کرد: از تعداد 81 سایت پیشبینی شده برای ارتقای پوششدهی 213 روستا، 33 درصد از این تعداد سایت اجرا شد وبا توجه به افزایش تعداد کاربران اینترنت و همچنین افزایش ترافیک، به منظور ارائه سرویس بهتر و همچنین خدمات ویژه به این گونه کاربران، تعداد زیادی از سایتهای bts تلفن همراه در برنامه توسعه و ارتقا به نسل سوم و چهارم قرار گرفته که با تامین تجهیزات اجرا و راهاندازی خواهد شد.
مدیر ارتباطات سیار مخابرات منطقه چهارمحال و بختیاری نیز گفت: روستاهای استان بهمنظور تجهیز و دسترسی مردم به اینترنت، از سوی ارتباطات و فناوری اطلاعات بین اپراتورهای مختلف ایرانسل و همراه اول تقسیمبندی شده و روستاهایی که در تعهدات همراه اول قرار دارد، در دو فاز از سال گذشته اجرایی شده و در ادامه با اختصاص تجهیزات تکمیل میشود.
کوهی افزود: 200 روستا در تعهد مخابرات منطقه چهارمحال و بختیاری است که از سال گذشته تاکنون توسعه مخابراتی30 روستا از جمله دالواره، خانمیرزا و بیدله انجام شده و مابقی نیز با ورود تجهیزات تکمیل خواهد شد.
۲۱۰ هزار دانشآموز در مقاطع مختلف تحصیلی استان چهارمحال و بختیاری مشغول به تحصیل هستند.