سرانجام ۱۲ هزار هکتار بافت فرسوده در خوزستان چه خواهد بود؟ + فیلم
نبود اقدامی مناسب برای ساماندهی ۱۲ هزار و ۴۸۹ هکتار بافت فرسوده در شهرهای استان خوزستان ، نگرانی ساکنان این بافتها از وقوع حوادث تلخ را افزایش داده است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، در گزارش خبرنگار این خبرگزاری آمده است: ۸۰ درصد ساختمانهای ۳۴ منطقه در شهرهای اهواز، مسجدسلیمان، دزفول، آبادان، اندیمشک، بندرامام خمینی، ماهشهر و شهرک شهید رجایی، دارای قدمتی بیش از ۵۰ سال بوده و استانداردهای فنی لازم را ندارند.
استان خوزستان با وجود ۱۲ هزار و ۴۸۹ هکتار بافت فرسوده و سکونت گاه غیر رسمی، دومین استان از این نظر است.
در گزارش خانم جابری، منطقه منبع آب اهواز به عنوان نمونهای از این سکونتگاههای خطرناک معرفی میشود که ۸۱۱ خانوار در منازل نا ایمن آن، زندگی میکنند.
گفته شده چند وقتی ست با تلاش گروههای جهادی، کار ایمن سازی خانهها در منبع آب، در حال انجام است، اما از آن جایی که چاره اصلی، چیز دیگری ست، این اقدام نتوانسته خیال ساکنان را از حوادثی که سلامتی شان را تهدید میکند، راحت کند.
ناممکن شدن خدمت رسانیهای امدادی در مواقع بحرانی، نازیبا شدن بستر شهری و تبدیل شدن بافتهای فرسوده به کانون ناهنجاریهای اجتماعی، لزوم جابه جایی هر چه سریعتر ساکنان این بافتها را بیش از بیش هشدارمی دهد .
بیشتر بخوانید : سکونت بیش از یک میلیون خوزستانی در بافتهای فرسوده
در پایان این گزارش نیز، خبرنگار، به عنوان جمع بندی توضیحات خود درباره این موضوع، با حضور در استودیوی خبر، راهکارهای مهمی از جمله ورود بخش خصوصی به طرح جابه جایی ساکنان بافتهای فرسوده و ایجاد مشوقهایی برای سرمایه گزاری در این بخش ارائه میدهد.