رئیس موسسه تحقیقاتی دولتی گامالیا
تاثیر مصرف پروتئین بر توليد آنتی بادی کرونا
افرادی که واکسن کرونا دریافت میکنند باید بر مصرف مواد غذایی حاوی پروتئین با کیفیت بالا تمرکز کنند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری تاس، دانشمند روس تاکید کرد افرادی که واکسن کرونا میزنند باید مواد غذایی غنی از پروتئین مصرف کنند، زیرا میزان ناکافی پروتئین میتواند بر تولید آنتی بادی کرونا تاثیر منفی داشته باشد.
الکساندر گینتزبرگ، رئیس موسسه تحقیقاتی دولتی گامالیا که واکسن ضد کرونای اسپوتنیک وی را تولید کرده است، گفت، میزان پروتئین مصرفی فرد تاثیر زیادی بر میزان تولید آنتی بادی دارد. تولید آنتی بادی فرآیندی است که انرژی زیادی مصرف میکند، در نتیجه میزان مصرف گوشت و نه چربی، تاثیر جدی بر این روند دارد.
این دانشمند روس افزود، افرادی که واکسن کرونا دریافت میکنند باید بر مصرف مواد غذایی حاوی پروتئین با کیفیت بالا تمرکز کنند.
به گفته گینتزبرگ، میزان مواد غذایی غنی از پروتئین در یک کشور نه تنها نشان دهنده میزان ثروت آن کشور است، بلکه نشان میدهد میزان مصونیت مردم آن کشور تا چه حد بالاست.
مصرف الکل و استرس ازجمله مواردی است که به اعتقاد این دانشمند بر تولید آنتی بادی تاثیر منفی میگذارد.
وی تشریح کرد هرگونه تنش میتواند آنتی بادیها را تضعیف کند.