به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی فرهنگی هنری
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش؛ آقای علیرضا کاظمی در مراسم جشن تکلیف دانشآموزان پایه سوم ابتدایی (دختران) و پایه هشتم متوسطه (پسران) که به صورت زنده از شبکه شاد پخش شد اظهار کرد: در بحث جشن تکلیف ما به عنوان مربیان تربیتی و خانواده باید به این موضوع توجه کنیم یکی از نقاظ عطف هر انسان تغییراتی است که در شرایط مختلف ایجاد برای او میشود که این تغییرات در حوزههای روحی، روانی، اعتقاداتی، سیاسی و اجتماعی است.
آقای کاظمی بیان کرد: آن روز در حوزه اعتقادات و عبادات و ایجاد رابطه انسان با خدا به عنوان یک بنده برای قدرشناسی از نعمات، روز عید است.
وی با بیان اینکه در طول دوران دانشآموزی روزی بهتر از جشن تکلیف برای بچهها وجود ندارد ادامه داد: ما باید معرفت دانشآموزان را نسبت به این نقطه عطف زندگی بالا ببریم و آنان را با وظایف خود آشنا کنیم؛ تلاش کنیم با دوستی و محبت انجام عبادتها و مسائل عبادی را به آنان بگوییم.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با تأکید براینکه لازم است در آستانه جشن تکلیف، دانشآموزان را با فلسفه عبادت آشنا کنیم افزود: باید سعی کنیم در حوزه انجام فریضههای دینی به عنوان والدین صبر کنیم و با دعوت و شیب ملایم و خوب در کنار دانشآموز باشیم.
آقای کاظمی عنوان کرد: پاداشها و اثرات معنوی، روحی و روانی این عبادات در زندگی انسانها باید مورد توجه باشد باید بدانیم خداوند به این عبادات نیاز ندارد و ما هستیم که با این عبادات زندگی خود را میسازیم.
آقای محمدرضا مسیبزاده مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش نیز در این مراسم اظهار کرد: دانشآموزان و فرهنگیان ۲۵ آذر ۹۵ را فراموش نمیکنند روزی که جمع کثیری از پسران در حدود ۲ هزار و ۲۰۰ دانشآموز پسر به محضر رهبر معظم انقلاب شرف یاب شدند.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش به بیاناتی از مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: رهبری با تمام مشغله ذهنی و کاری از فرزندان و دانشآموزان همچنین سن تکلیف آنان نگذشتند و برنامه را اجرا کردند.