پخش زنده
امروز: -
در مرحله پنجم تسهیلات اشتغال پایدار روستایی، سهم کردستان 600 میلیارد تومان است.
عیسی منصوری امروز در نشست کارگروه تخصصی اشتغال و سرمایه گذاری سیزدهمین جشنواره تجلیل از کارآفرینان برتر استان کردستان در سنندج گفت در مرحله پنجم تسهیلات اشتغال پایدار روستایی سهم کردستان 600 میلیارد تومان است
منصوری با اشاره به اینکه سرانه اشتغال 150 میلیون تومان است و در بانک ها برای ایجاد هر شغل به طور میانگین 70 میلیون تومان پرداخت می شود گفت: هزار میلیارد تومان برای آموزش سرمایه گذارانی که از تسهیلات پایدار روستایی استفاده می کنند در نظر گرفته شده و کردستان به عنوان پایلوت می تواند به این موضوع ورود کند و در صورت آموزش سرمایه گذاران تمام هزینه های آن از طریق وزارتخانه پرداخت خواهد شد.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی گفت: حوزه آی تی بزرگترین حوزه ای است که می توان با توجه به قابلیت و ظرفیتی که جوانان این استان دارد ایجاد شغل و درآمد داشته باشد اما شاهد آن هستیم که حمایت قابل توجهی از این افراد در کردستان صورت نگرفته است.
منصوری در ادامه از فرمانداران استان خواست که در شهرستانهای خود سه پروژه بزرگ را شناسایی و معرفی کنند تا با راه اندازی آنها بیشترین اشتغالزایی در استان صورت گیرد.
استاندار کردستان هم در این جلسه گفت: اگر می خواهیم تحولی در کردستان ایجاد کنیم باید نگاه خود را تغییر دهیمو اگر با همین رویه کار کنیم نمی توانیم امیدی به تحول داشته باشیم.
بهمن مرادنیا با اشاره به نبود صنایع در شهرهای استان به ویژه در مناطق مرزی افزود: متاسفانه مشکلات بیکاری بیشتر از گذشته خود را نشان داده و خواستار نگاه ویژه تر دولت به استان شد.
وی جوانان خوش فکر و توانمند در حوزه های معادن، کشاورزی فرهنگ، هنر، آی تی و دیگر حوزه ها در استان نیازمند حمایت هستند و با حمایت از آنان اشتغال بسیاری در این استان ایجاد می شود.
معاون اقتصادی استاندار کردستان هم در این دیدار با اشاره به اینکه از ابتدای امسال تاکنون توانسته ایم تسهیلات مناسبی در حوزه های مختلف جذب کنیم و 2 هزار و 91 شغل جدید ایجاد کنیم گفت: ایجاد شغل در کردستان نیازمند توجه ویژه دولت است چرا که در بحث تامین منابع مالی برای ایجاد شهرک های صنعتی به دلیل کمبود تسهیلات بانکی تاکنون نتوانسته ایم آنگونه که باید عمل کنیم.
خالد جعفری با بیان اینکه در بحث اشتغال پایدار روستایی نیاز است تسهیلات بیشتری هزینه شود افزود: در بحث تسهیلات کرونایی جایگاه هشتم کشور را داریم اما هنوز 50 درصد افرادی که ثبت نام کرده اند نتوانسته اند تسهیلات خود را دریافت کنند.
برهان صلواتی مدیر کل کار تعاون و رفاه اجتماعی هم با اشاره به ثبت نام 13 هزار طرح در سامانه کارا در حوزه اشتغال پایدار روستایی گفت: از این تعداد 5 هزار و 9 طرح به مبلغ 360 میلیارد تومان پرداخت شده و با توجه به کمبود اعتبارات 30 میلیارد تومانی نتوانستیم به هدف مورد نظر برسیم.
در این مراسم مسئولان ادارات صمت، فنی و حرفه ای، جهاد کشاورزی و گردشگری در سخنان جداگانه ای پتانسیل ها و کمبودهای استان را برای جذب تسهیلات بیان کردند.
در پایان این مراسم از کارآفرینان برتر استان تجلیل شد.