تربت حیدریه رتبه دوم سرقت کابلهای برق در خراسان رضوی
تربت حیدریه پس از نیشابور بیشترین موارد سرقت کابلهای برق خراسان رضوی را به خود اختصاص داده است.
![تربت حیدریه رتبه دوم در سرقت کابلهای برق در خراسان رضوی تربت حیدریه رتبه دوم در سرقت کابلهای برق در خراسان رضوی](/files/fa/news/1399/10/3/5780741_761.jpg)
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مدیر اداره برق تربت حیدریه گفت: متاسفانه در حوزه تحت پوشش اداره برق تربت حیدریه شاهد سرقت کابلهای مسی برق به طور فزایندهای هستیم.
محمد روحی تربتی افزود: بیشتر این سرقتها در حاشیه شهر تربت حیدریه و روستاهای بخش رخ مشاهده شده است.
وی به موردی از اقدام به سرقت سیمهای برق در مرکز شهر اشاره و تصریح کرد: سارق در گود حوزه علمیه ابتدای خیابان طالقانی تربت حیدریه قصد سرقت کابلهای مسی را داشته که به علت برق گرفتگی دستش میسوزد و مجبور به فرار میشود.
مدیر اداره برق تربت حیدریه گفت: سرقت کابل برق در سطح بخش رخ نسبت به دیگر بخشهای شهرستان بیشتر است و به معضلی بزرگ تبدیل شده بطوری که به دفعات شاهد قطعی برق در نقاط مختلف این بخش بوده ایم.
روحی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۸ هزار متر کابل مسی به ارزش ۵ میلیارد ریال در طول شبکه به سرقت رفته است.