تولید ۲۰۰ تنی نارنج در نور
مدیر جهاد کشاورزی نور از تولید ۲۰۰ تن نارنج در سطح ۱۴ هکتار از باغهای این شهرستان خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، حبیب الله رنجبر گفت: ۱۴ هکتار از زمین های باغی نور به کاشت نارنج اختصاص دارد که عمدتا به صورت باغهای کوچک و محوطه خانه سرا میباشد.
او از فعالیت ۳۴ بهره بردار در باغهای نارنج نور خبر داد و افزود: سالانه ۲۰۰ تن نارنج در این شهرستان تولید میشود که بخشی از آن به صورت تازه خوری و بخشی برای تهیه رب نارنج (چاشنی معروف در تهیه غذاهای محلی مازنی) استفاده میشود.
مدیر جهاد کشاورزی نور گفت: نارنج نسبت به خشکی، تنشهای محیطی و بیماریهای قارچی و باکتریایی مقاوم بوده و به عنوان پایه غالب در پیوند انواع مرکبات کاربرد دارد.
رنجبر گفت: مازندران با دارا بودن ۲ هزار و ۳۵۰ هکتار باغهای نارنج و تولید ۳۱ هزار و ۵۰۰ تن از این محصول توانسته رتبه نخست را در کشور به خود اختصاص دهد.