خط تولید خمیرماهی (سوریمی) برای اولین بار در کشور
برای اولین بار در کشور خط تولید خمیرماهی (سوریمی) به عنوان ماده اولیه بسیاری از صنایع غذایی درشهرستان هندیجان به بهره برداری رسید.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، رییس هیئت مدیره شرکت بین الملل نفیس کوثر هندیجان درحاشیه بهره برداری از این خط تولید گفت: این شرکت با دستگاههای بروز دنیا در صنعت آبزی پروری، عمل آوری و فرآوری انواع محصولات آبزیان در این شهرستان ظرفیتی بالغ بر بیش از ۱۵۰۰ تن در سال را دارد، اما با توجه به مشکلات شرکت از جمله نبود تامین نیروی کار بومی در شهرستان توانسته فقط ۳۵درصد از ظرفیت خود را روانه بازار مینماید.
علیرضا آذری با اشاره به اینکه خمیر ماهی(سوریمی) می تواند به عنوان ماده اولیه بسیاری از صنایع غذایی از جمله انواع سوسیس ماهی، کالباس ماهی، ناگت ماهی و دیگر محصولات غذایی بکار رود افزود: فقط ظرفیت تولید این محصول در شرکت بیش از ۲۰۰۰ تن هست که متاسفانه به دلیل کمبود نیروی انسانی بومی این امر محقق نمی شود.
آذری با اشاره به اینکه صید ماهی و میگوی صیدگاههای شهرستان به استانهای دیگر نیز صادر میشود ادامه داد: علی رغم وجود ماهی و میگوی مرغوب در این منطقه برای دریافت مواد اولیه دچار مشکل هستیم، ولی اگر صید بدست ما برسد زمینه تولید محصول با کیفیتتر فراهم میشود.
علیرضا آذری در پایان خواستار حمایت همه جانبه مسئولین شهرستان، استان و کشور در تامین نیاز و مواد اولیه و تامین نیروی انسانی شد و افزود: قطعا اگر ظرفیت اسمی این شرکت محقق شود می تواند هم جهش تولید و هم اشتغال جوانان منطقه را به همراه داشته باشد.
شرکت بین الملل نفیس کوثر دریا از سال ۱۳۸۹ با ظرفیت اسمی بیش از ۱۵۰۰ تن در شهرستان هندیجان افتتاح و به بهره برداری رسید و هم اکنون با اشتغال ۴۰ نفر نیروی مستقیم در تولید و فرآوری انواع آبزیان صادراتی و داخلی فعالیت دارد.
عکاس : اکبر شعبانی