به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگ و هنر گروه علمی فرهنگی هنری
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، آقای ابراهیم حیدری گفت: این طرح با هدف توانمند سازی روستاییان و ایجاد فرصتهای شغلی مستقیم برنامه ریزی شده و در حال اجراست.
وی درباره نحوه مشارکت در این طرح گفت: در این طرح فعالان فرهنگی و هنری روستایی و سرمایهگذاران علاقهمند درخواست خود را به صورت مکتوب تنظیم میکنند و بعد از ارسال به دبیرخانه مرکزی در تهران و تصویب در شورایی شامل نمایندگان نهادهای همکار از تسهیلات بانکی کم بهره استفاده میکنند.
آقای حیدری افزود: برخی از این فعالیتها شامل صنایع دستی، بوم گردی، هنرهای نمایشی و موسیقی، کتابفروشی سیار، گردشگری روستایی، کارگاه تولید کتاب پارچهای، کارگاههای تولید عروسک و کارگاههای چاپ دستی است.
این طرح در مرحله اول به صورت آزمایشی در روستاها اجرا میشود و انتظار میرود در آینده نزدیک کسب و کارهای فرهنگی در روستاهای برگزیده دیگر راهاندازی خواهد شد.
اجرای این طرح مبتنی بر تفاهمنامه همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت کشور، معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم و نیز صندوق کارآفرینی امید رقم خورده است.
بر اساس این طرح از طریق توانمندسازی، برنامهریزی مشارکتی و اقدامات حمایتی با محوریت فرهنگ و هنر مجموعهای از کسب و کارهای فرهنگی و هنری روستایی به صورت متمرکز یا غیرمتمرکز در روستاها شکل میگیرد.
نشست توجیهی اجرای و عملیاتی شدن طرح یاد شده روز دوشنبه (یکم دی) با حضور آقایان علیاصغر سیدآبادی مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، ابراهیم حیدری مدیر کل دفتر مطالعات و برنامهریزی فرهنگی، اسماعیل زیارتی رئیس مرکز مطالعات برنامهریزی شهری و روستایی سازمان شهرداریها و دهیاریهای وزارت کشور، رضا یوسفیان مدیر تحقیقات بازار و ساماندهی صنودق کارآفرین امید و نیز رضا برزگر مدیرکل دفتر فرهنگی و اجتماعی معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری و روسای اداره فرهنگ و ارشاد، بخشداران شهرستانها، دهیاران و... برگزار خواهد شد.