به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی سی بی اس نیوز، بررسیهای انجام شده نشان میدهند مرگ و میر جوانان آمریکایی در ماه ژوئیه گذشته در تاریخ معاصر این کشور بی سابقه بود. گفته میشود عمدهترین عامل این مرگ و میر، ابتلا به کروناست.
تحقیقات جدید در آمریکا نشان میدهد بیش ازشانزده هزار نفر که رده سنی آنها بین بیست و پنج تا چهل و چهار سال بود در ماه ژوئیه گذشته جان خود را از دست داده اند. با توجه به اینکه در بیست سال گذشته، میزان مرگ و میر در ماه ژوئیه در رده سنی یاد شده یازده هزار نفر بوده است، این افزایش شدید امکان دارد ناشی از شیوع کرونا باشد.
مرگ بیش از سیصد و ده هزار آمریکایی تا کنون تایید شده است و گزارش جدید نیویورک تایمز نشان میدهد باور عمومی که کرونا را برای جوانان بی خطر توصیف میکند، باوری اشتباه است.
دکتر جرمی فاوست پزشک بیمارستان بیرگام و از نویسندگان مقاله یاد شده در نیویورک تایمز گفت: در دهههای هشتاد و نود، شاهد افزایش چشمگیر مرگ و میر در این رده سنی به دلیل ایدز بودیم، ولی بعد از آن که اوضاع اندکی به حال عادی بازگشت، همه گیری به اعتیاد به مواد مخدر در آمریکا را شاهد بودیم که بلافاصله بعد از آن نیز کووید شروع شد.
در دهههای هشتاد و نود میلادی که همه گیری ایدز جان بسیاری را در آمریکا گرفته بود، در بدترین وضعیت شیوع ایدز، سیزده هزار نفر از جوانان رده سنی بیست و پنج تا چهل و چهار سال در هر ماه در آمریکا جان میباختند که در بحران کرونا این میزان به بیش از شانزده هزار مورد مرگ و میر رسیده است که با توجه به افزایش میزان جمعیت، میتوان گفت کرونا در میان جوانان همان میزان که ایدز کشتار میکرد، جان میگیرد و این مسالهای است که خیلیها هنوز نمیخواهند آن را بپذیرند.
فاوست گفت: مشکل اینجاست که خیلیها هنوز میگویند کسی را که در اطراف خود ندیده اند که بر اثر کرونا جان باخته باشد، ولی مساله اینجاست که وقتی چنین کسی را بخواهند بشناسند، دیگر خیلی دیر شده است.
از سوی دیگر تا کنون بیش از سیصد هزار نفر در آمریکا بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده اند و شاید کسی که نیویورک زندگی میکند بهتر بتواند درباره کسانی که بر اثر کووید جان باخته اند حرف بزند. هر چند شمار کسانی که بر اثر کووید میمیرند کسری ناچیز از یک جامعه را تشکیل میدهند، ولی اینها فقط آمار صرف نیستند بلکه انسانهایی بودند که زندگی میکردند.
از سوی دیگر این اعتقاد که کووید به جوانان آسیبی نمیرساند، بسیار اشتباه است و آمار فعلی هم نشان میدهد که هزاران نفر از جوانان آمریکایی بر اثر ابتلا به این بیماری جان باخته اند.