پخش زنده
امروز: -
امشب خانه دخت نبی اسلام غرق در نور و سرور است و آل عبا منتظر مولودی از جنس صبر فاطمه(س) و صلابت علی(ع) نشسته اند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان، امیرالمومنین علی علیه السلام و بانوی دو عالم فاطمه زهرا(س)، در شعف میلادی هستند که نه تنها نور، بلکه عشق و اقتدار بیشتری به خانه شان میآورد.
دختری که زینت پدر، یاور برادر و غمخوار فرزندان علی(ع) خواهد شد.
زینب(س) همان که صبر، وامدار بردباری اش و حیا مدیون حجاب فاطمی اوست.
او آمد تا بیت وحی، از قدومش پرنورتر شود و مُهرههای تسبیح آل نبی، به وجودش درخشان تر گردد.
بانوی با صلابت آل طه آمد تا غمخوار حسین(ع) در عاشورا و پرستار زین العابدین(ع) و قافله اُسرایش در شام باشد و «پرستاری» حرمت از وجودش گیرد و از دریای ایثارش سیراب شود.
میلاد دُرّ درخشان مهر و عاطفه، پرستار زخم های به خون نشسته صحنه کربلا، روز پرستار را در تقویم ما زرین کرده است.
این روز بر سپیدپوشان عاشق و باگذشت جامعه که اکنون بیش از هر زمانی، جانانه در صحنه دفاع از سلامت کشور، ایستادگی میکنند، مبارک و فرخنده باد.
این حرفه پرستاری، ترکیب عجیبی است: از یک سو، ترکیبی است از رحمت و عطوفت و مهربانی و مراقبت، و از سوی دیگر، دانش و معرفت و تجربه و مهارت. (مقام معظم رهبری)
حضرت زینب (س) در سال ۵ یا ۶ هجری قمری به دنیا آمدند ، ایشان فرزند امام علی (ع) و حضرت فاطمه (س) می باشند ، ایشان در مدینه متولد و در دمشق به خاک سپرده شدند .
پدر بزرگوار آن حضرت، حضرت امیرالمؤمنین على بن ابیطالب علیهماالسّلام، و مادر گرامى آن بزرگوار، حضرت فاطمه زهرا سلام اللّه علیها مي باشد.
همسر گرامى آن حضرت، عبداللّه فرزند جعفر بن ابیطالب، بود. براى آن بانوى بزرگوار سه پسر به نامهاى على، عون، و جعفر و یك دختر به نام ام كلثوم ذكر شده است.
واژه زینب در لغت به معنی زینت پدر می باشد که این نام زیبا را حضرت محمد (ص) پدر بزرگ حضرت زینب (س) بر او نهادند .
از القاب حضرت زینب (س) می توان به این عناوین اشاره کرد ؛ عقیله بنی هاشم، عالمه غیر معلَّمه، عارفه، موثّقه، فاضله، کامله، عابده آل علی، معصومه صغری، امینهاللّه، نائبهالزهرا، نائبهالحسین، عقیله النساء، شریکه الشهداء، بلیغه، فصیحه و شریکهالحسین .
اما به علت سختی های زیادی که در زندگی خود کشیده است وی را به نام « ام المصائب » می نامند .