تحقق اهداف دولت الکترونیک با اجرای سیستم یکپارچه سازی اطلاعات کشاورزی
برنامه ریزی برای دریافت اطلاعات موثر در مدیریت کشاورزی، برنامهریزی برای کشت محصولات، تولید محصولات کشاورزی و مقابله با مخاطرات به هنگام حوادث غیر مترقبه از دیگر مزایای اجرای طرح سیستم یکپارچه سازی اطلاعات کشاورزی (سیاک) است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی جهادکشاورزی خراسان جنوبی گفت: این
طرح همچنین به منظور اجرای سیستم یکپارچه اطلاعات کشاورزی، تهیه نقشههای اراضی کشاورزی و سایر واحدهای تولیدی نرم افزار پایگاه اطلاعات مکانی، طراحی و امکان رقومی سازی و جمع آوری و ورود اطلاعات به صورت وب سرویس اجرا میشود.
محمدحسین اکبری با اشاره به اینکه این طرح همزمان با سطح کشور در استان خراسان جنوبی آغاز شده افزود: به همت مراکز جهاد کشاورزی در مدیریت شهرستانها، ترسیم و طراحی سطوح زراعی و باغی و جمع آوری اطلاعات توصیفی مزارع کشاورزی در سطح استان جمع آوری و در سامانه بارگزاری میشود.
وی هدف از این طرح را شناسایی کل سطوح اراضی آبی و دیم خراسان جنوبی به میزان ۱۶۴ هزار هکتار و بارگزاری این اطلاعات در سامانه خواند و گفت: تاکنون ۱۹ هزار و ۵۰۰ قطعه به مساحت ۱۰ هزار و ۵۰۰ هکتار به همت مروجین پهنه و همچنین ۷۳ هزار هکتار به تعداد ۸۲ هزار و ۶۰۰ قطعه توسط امور اراضی (کاداستر) تهیه شده است.
اکبری افزود: اطلاعات سنوات گذشته در ۷ شهرستان به مساحت ۴۵ هزار و ۶۰۰ هکتار بروز رسانی شده که از این مقدار ۱۷ هزار و ۵۰۰ هکتار بارگزاری شده است.