پخش زنده
امروز: -
پژوهشگر علوم قرآنی و استاد دانشگاه: بانوان پرستار و کادر درمانی با سرمشق قرار دادن خانم زینب کبری (س) در دوران بیماری کرونا فداکاری، ایثار، اخلاص و گذشت را به کمال رساندند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، خانم طاهره محسنی در گفتگوی زنده با اخبار قرآنی در شبکه قرآن سیما با اشاره به فرارسیدن سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار با قدردانی از تلاش و مجاهدت پرستاران و کادر درمانی به ویژه بانوان شاغل در این عرصه افزود: بانوان پرستار و کادر درمان در یک سال اخیر برای درمان بیماران و سلامت جامعه بسیار بسیار زحمت کشیدند و لازم است مردم به ویژه بانوان با الگو قراردادن حضرت زینب (س) و نقش و تلاش ایشان در سلامت کودکان و زنان در واقعه کربلا، با رعایت دستورالعملها ونکات بهداشتی به ویژه در روزهای آینده که با شب یلدا مصادف است؛ به کادر درمان و پرستاران کمک کنند تا آنها هم رفع خستگی کنند و با کاهش آمار مبتلایان و فوتیها خوشحال شوند.
وی در ادامه درباره شخصیت والای حضرت زینب (س) گفت: ایشان بنابر روایات ۵۶ سال عمر کردند و ۵۰ سال از عمر مبارک ایشان در اوج سختیها و مرارتها بود، اما نکته مهم در شخصیت حضرت زینب (س) فرزانگی و بعد حکمت در سیره خانم بود که مصلحتهای خداوند را عین حق و عدال الهی میدانستند و هرگز شکوه و شکایتی نداشتند.
استاد دانشگاه و پژوهشگر قرآنی افزود: حضرت زینب (س) در دورانی که امیر مومنان خلیفه مسلمین بودند، به امور زنان مهاجر و انصار و تربیت زنان و فرزندان آنها مشغول بودند و در تربیت وتعلیم به تمام مسائل علمی و اجتماعی توجه کردند.
خانم محسنی، روشنگری و خطبه خوانی را از دیگر ویژگیهای شاخص خانم حضرت ز ینب (س) برشمرد و گفت: ایشان چه در دوران حرکت خاندان اهل بیت (ع) به طرف شام و چه زمانی که بعد از یک سال به مدینه بازگشتند به افشاگری و خطبه خوانی درباره واقعه عاشورا پرداختند تا پیام عاشورا را منتقل کنند.
وی افزود: اسلام انسان را موجودی صاحب کرامت میداند بنابراین در دین اسلام حضور زن و پذیرش مسئولیت در خانه، خانواده و جامعه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و صلاح و سعادت یک جامعه به دست زنان جامعه محقق میشود.
پژوهشگر علوم قرآنی و استاد دانشگاه در ادامه درباره نقش زنان در دوران پیروزی انقلاب و پس از آن گفت: حضرت امام (ره) یک خودباوری حقیقی به زنان جامعه ایران اسلامی دادند و مشخص کردند که زن یک عیال محبوس در اندرونی نیست و همچنین زن همانند جامعه غرب ابزار و کالایی برای عرضه هم نیست.
خانم محسنی افزود: زنان در جامعه ایران اسلامی در تمام عرصهها از هشت سال دفاع مقدس تا عرصههای علمی و پژوهشی و فناوری حضوری موفق دارند.
وی گفت: ۵۰ درصد جامعه را زنان تشکیل میدهند و باید با حفظ و صیانت از گوهر عفت در صحنه اجتماع حاضر باشند.
این استاد دانشگاه و پژوهشگر قرآنی تاکید کرد: حضور زنان در جامعه خیلی خوب است و رسانه ملی نیز نقش مهمی در معرفی زنان الگو به جامعه دارد و با وجود توسعه فضای مجازی رسانه ملی هنوز اقبال و نقش مهمی در این مسائل دارد.