گلایه مندی شهروندان اهواز در پی آبگرفتگی معابر + عکس
پس از گذشت ساعاتی از بارندگی در خوزستان و آبگرفتگی معابر اهواز ، تردد شهروندان و خودروها با مشکل مواجه شده است .
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ،
نبود شبکه جمعآوری آبهای سطحی در اهواز، و نیز فرسودگی شبکه فاضلاب و گنجایش نداشتن آن که پس زدگی فاضلاب را در خیابانهای این شهر به همراه دارد مشکلات شهروندان را دوچندان کرده است.
بارندگی شدید ۲ هفته پیش اهواز نیز موجب آبگرفتگی وسیع خیابانها و معابر عمومی این کلانشهر، و ایجاد مشکل برای شهروندان شده بود.
با تداوم بارشها در خوزستان از اوایل روز جمعه شاهد رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد متوسط، گاهی تندباد لحظهای و کاهش دما به میزان ۳ تا ۵ درجه در برخی مناطق استان تا روز شنبه ۲۹ آذر ماه خواهیم بود.
عکسهای آبگرفتگی از مناطق کمپلو شمالی، شیخ بها، خشایار در اهواز تهیه شده اند .
عکاس : حسین قربانی
۲- آرزوی اینجانب از تاریخ 1370/12/22 تا تاریخ 1376/07/30 که کارمند اداره آب و فاضلاب شهری بخش خنج شهرستان لارستان شرکت آب و فاضلاب شهری استان فارس بوده ام یا از تاریخ 1376/08/01 تا تاریخ 1388/12/12 که کارمند شرکت آب و فاضلاب شهری کلان شهر شیراز بوده ام یا از تاریخ 1388/12/13 تا هم اکنون که کارمند امور آب و فاضلاب شهری شهر صدرا شرکت آب و قاضلاب شهری کلان شهر شیراز هستم یا درآینده که دوست دارم تا کارمند امور آب و فاضلاب شهرستان خنج شرکت آب و فاضلاب استان فارس باشم آرزویم پیگیری احداث تصفیه خانه فاضلاب شهری برای شهرهای خنج و فیشور(شهرهای واقع دراطراف دریاچه فصلی کفه خنج) بوده است آرزویم پیگیری احداث تصفیه خانه فاضلاب روستایی برای روستاهای واقع دراطراف دریاچه فصلی کفه خنج بوده است چون با آب مناسبی که از تصفیه فاضلاب شهرها و روستاهای اطراف دریاچه فصلی کفه خنج به دست می آید می شود کمربند سبزی را به طول ۱۸ کیلومتر و عرض ۸ کیلومتری دراطراف مساحت ۱۳۰ کیلومتری اطراف دریاچه فصلی کفه خنج احداث کرد و شهر خنج را به مقصد فصل های پائیزی و زمستانی مسافران از سراسر کشور و فصل های بهار و تابستان پرمحصول تبدیل کرد.
امام علی (ع) می فرمایند : کسی که آب و خاک یعنی نیروی طبیعی دارد و نیروی انسانی خود را برای بهره برداری به کار نمی بندد و با فقر و گدایی می گذراند نفرین و لعنت بر او باد.
چه حکومت 2500 ساله شاهنشاهی در ایران حاکم باشد و چه حکومت حدود 50 ساله جمهوری اسلامی درایران حاکم باشد اراضی ملی درسطح کشور ایران درطول تاریخ متعلق به سرمایه دارهای صاحب قدرت ونفوذ بوده است و بین حکومت های قبل ازاسلام در ایران یا حکومت های بعد ازاسلام در ایران تفاوتی وجود ندارد.
5 نوع زمین خوار در کشور ایران وجود دارد ۱- یکی شخص یا اشخاصی که نتواند یا نتوانند به موقع و به اندازه رشوه خود را به کارکنان (الف – اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان … ب – اداره اجازه برداشت آب از زیر زمین در شهرستان … پ – اداره واگذاری زمین برای توسعه کشاورزی در شهرستان … ت – اداره ثبت اسناد املاک در شهرستان … بپردازد یا بپردازند ۲- یکی شخص یا اشخاصی که نتواند یا نتوانند به موقع و به اندازه رشوه خود را به الف – اداره شهرسازی شهرستان … ب – اداره روستا سازی شهرستان … پ – اداره ثبت اسناد املاک شهرستان … بپردازد یا بپردازند 3- ... 4- ... 5- ... این شخص یا اشخاص از طرف مراجع مربوطه به عنوان زمین خوار به اداره دادگستری شهرستان … معرفی می شوند تا درس عبرتی شوند برای ملت بزرگ ایران