در شبانه روز گذشته
آخرین آمار کرونا؛ جان باختن ۲۱۲ بیمار مبتلا به کرونا
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: ۲۱۲ بیمار در شبانه روز گذشته در کشور جان باختند و ۷۴۵۳ بیمار جدید شناسایی شدند.
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و سلامت گروه علمی فرهنگی هنری
خبرگزاری صدا و سیما؛
سخنگوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از جان باختن ۲۱۲ مبتلا به کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و گفت: به این ترتیب مجموع جانباختگان بیماری تاکنون به ۵۳ هزار و ۹۵ نفر رسیده است.
خانم دکتر سیما سادات لاری گفت: از دیروز تا امروز ۲۷ آذر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۷ هزار و ۴۵۳ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۱۴۷ نفر از آنها بستری شدند.
وی افزود: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۱۳۸ هزار و ۵۳۰ نفر رسید.
وی افزود: خوشبختانه تا کنون ۸۵۶ هزار و ۵۱۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
سخنگوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: ۵ هزار و ۶۴۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
خانم دکتر لاری افزود: تا کنون ۶ میلیون و ۸۹۶ هزار و ۶۵۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
وی ادامه داد: هم اکنون و بر اساس آخرین تحلیل ها، ۱۲ شهرستان در وضعیت قرمز، ۲۸۸ شهرستان نارنجی و ۱۴۸ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.
وی افزود: شهرستانهای زرین دشت در استان فارس، بافت در استان کرمان، گمیشان در استان گلستان، آستارا، بندرانزلی، رودسر و تالش در استان گیلان و آمل، بهشهر، رامسر، گلوگاه و نکا در استان مازندران در وضعیت قرمز قرار دارند.
سخنگوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تغذیه صحیح را عاملی برای مقابله با بیماریهای ویروسی خواند و گفت: با افزایش مقاومت سیستم ایمنی بدن میتوان از ابتلا به کرونا جلوگیری کرد.
خانم دکتر لاری گفت: انجام مراقبتهای تغذیهای برای افزایش مقاومت بدن در برابر ویروسها امری ضروری است. توصیه میکنیم روزانه از منابع ویتامین C شامل انواع میوهها و سبزیها و همچنین منابع حاوی آهن و روی شامل جگر، گوشت قرمز، تخم مرغ و حبوبات استفاده کنید.
وی افزود: توجه کنید که پیاز خام حاوی ویتامین C است و میتوان روزانه همراه با غذا آن را استفاده کرد. در تهیه سوپ و آش از شلغم که حاوی ویتامین C است استفاده کنید.
خانم دکتر لاری ادامه داد: از مصرف تنقلات شور، کنسروها، غذاهای چرب و سرخ شده، سوسیس و کالباس خودداری کنید. در این ایام غذاهایی که به خوبی پخته نشده اند مانند تخم مرغ عسلی یا کباب نیمپز جدا خودداری کنید. نوشیدن مایعات نیز به حفظ ایمنی بدن کمک میکند.