• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۵۵۸۲۲
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۱
سیاسی » امنیتی و دفاعی

راه شهید فخری زاده بسیار پرفروغ‌تر و قوی‌تر ادامه دارد

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع: دشمنان فکر می‌کنند که با شهادت نخبگان ما راه آن‌ها متوقف شده؛ بلکه این راه بسیار پرفروغ‌تر و قوی‌تر ادامه دارد.

راه شهید فخری زاده بسیار پرفروغ‌تر و قوی‌تر ادامه داردبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع؛ مراسم بزرگداشت دانشمند هسته‌ای و دفاعی کشور شهید محسن فخری زاده به میزبانی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور امروز چهارشنبه مورخه ۲۶ آذرماه ۹۹ با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید ضیاء الدین آقاجانپور رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، امیر سرتیپ دوم داود عبدی معاون فرهنگی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، فرزند شهید فخری زاده، حجت الاسلام و المسلمین علی اکبری رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور، جمعی از مسئولان و اعضای این شورا برگزار شد.
حجت الاسلام آقاجانپور در این مراسم با بیان اینکه پیروزی انقلاب اسلامی و بقای آن مرهون و حاصل خون شهداست، اظهار کرد: اگر مجاهدت‌ها و فداکاری‌های شهیدان ما نبود انقلاب اسلامی به پیروزی نمی‌رسید. ظلم‌هایی که در زمان ستمشاهی در حق مردم روا می‌داشتند و از پشتیبانی‌های آمریکا برخوردار بودند هیچ کس فکر نمی‌کرد که انقلاب اسلامی ایران به پیروزی برسد. اما مجاهدت‌های مردم، علما و روحانیون و رهبری امام خمینی (ره) و مجاهدت‌های مردم و شهدا پیروز شود و ما بتوانیم حاکمیت و نظام اسلامی را در ایران مستقر کنیم. این پیروزی‌ها مرهون خون شهداست و باید یاد و نام آن‌ها زنده نگه داشته شود.
وی ادامه داد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی در مقابل همه توطئه‌های دشمنان که برای نابودی نظام و انقلاب به کار بسته بودند، این مجاهدت شهیدان بود که موجب شد تا انقلاب محفوظ و باقی بماند. امروز در مجلس گرامیداشت شهیدی هستیم که بنابر تعبیر رهبر انقلاب شخصیت کم نظیر علمی و دانشمند ممتاز و برجسته هسته‌ای و دفاعی کشور که زندگی خود را برای کار‌های بزرگ علمی و ماندگار صرف کرد و خداوند به همین دلیل هم پاداش شهادت را که بالاترین پاداش هاست نصیب او کرد.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع اظهار کرد: من بیش از ۲۰ سال به دلیل حضوری که در وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح داشتم از نزدیک با این شهید بزرگوار آشنا بودم و شخصیت و مراتب علمی، دینی و تعهد او را می‌شناختم. او در میان مردم گمنام بود و علت گمنامی او هم این بود که نمی‌خواست دشمنان ما او را شناسایی کنند تا بتوانند او را ترور کنند. چراکه این شخصیت گمنام کار‌های بسیار بزرگی را انجام داد.
وی افزود: ما چند شب قبل به همراه سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح و برخی از مسئولان در منزل این شهید بزرگوار حضور پیداکردیم تا نشان درجه یک نصر را که رهبر انقلاب و فرمانده کل قوا به این شهید داده بودند را به خانواده شهید فخری زاده اهدا کنیم. سرلشکر باقری در آن جا نکته‌ای گفت و آن هم این بود که شهید فخری زاده در سالیان گذشته افتخارات بسیاری را برای ملت و کشورمان به دست آورد، اما گمنام بود و هیچ گاه سعی نمی‌کرد تا این افتخارات به نام او ثبت شود. به همین دلیل هم خداوند متعال نام او را بلند کرد.
حجت الاسلام آقاجانپور اظهار کرد: من در تشییع جنازه پیکر این شهید والامقام که در ستاد وزارت دفاع با حضور مسئولان و فرماندهان عالی کشورمان برگزار شد گفتم که شهادت شهید فخری زاده برای ملت ایران یک مصیبت بزرگ است. امروز این شهید یک افتخار ملی برای ایران اسلامی و کشور‌های مقاومت است. او محبوب همه دل‌ها بود.
وی ادامه داد: خداوند در قرآن کریم می‌فرماید کسی که برای خداوند کار کند و عمل او از روی اخلاص باشد خداوند نام او را بلند می‌گرداند و او را محبوب قلب‌ها می‌کند. او نه تنها یک شخصیت برجسته علمی و هسته‌ای و دفاعی کشور بود بلکه یک انسان متعهد، مومن، ولایی و عاشق اهل بیت پیامبر اسلام (ص) نیز بود. او وقتی نام امام حسین (ع) را می‌شنید اشکش سرازیر می‌شد. شهید فخری زاده مطیع اوامر رهبر انقلاب بود و من این توفیق را داشتم که چند روز پیش از مسافرت و شهادت او، در مجموعه سازمان سپند خدمت او برسیم و صحبت‌هایی داشتیم و شهید فخری زاده هم در آن جلسه مطالبی مطرح کردند که ثبت و ضبط شد. من به معاون فرهنگی سازمان عقیدتی گفتم که صحبت‌ها و بیانات شهید فخری زاده در آن جلسه باید برای مردم تبیین شود تا مردم با نور تفکر و اندیشه شهید فخری زاده آشنا شوند.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع با اشاره به بخشی از آخرین سخنان شهید فخری زاده گفت: او در این جلسه بدین گونه گفت که انقلاب اسلامی ایران اسلامی که می‌گوییم نه اینکه وصف این انقلاب باشد، اسلامی بودن این انقلاب در ذات این انقلاب است که مردم قیام کردند و پس از ۱۴۰۰ سال اسلام علوی و اسلام ناب محمدی را در ایران تشکیل دادند. وقتی می‌گوییم نظام و انقلاب ما اسلامی است باید همه چیز آن اسلامی باشد معنا ندارد که بگوییم حاکمیت و نظام اسلامی و انقلاب اسلامی، اما امورات ما اسلامی نباشد. محتوای این از اسلام ناب است که امروز روحانیون و علمای ما وظیفه تبیین آن را برای مردم دارند.
وی افزود: شهید فخری زاده گفت که اگر کسی ادعا کند که من با مطالعه کتاب‌های مختلف اهل نظر هستم، باید بگوییم که این آغاز انحراف است. شهید بزرگواری که شاید ملت ایران ندانند، اما پیش من بیان کرد که این شهید فرزند شهر خون و قیام قم بود و با علما ارتباط داشت و بخشی از درس حوزوی را هم مطالعه کرد. او زمانی که امام نهضت اسلامی را آغاز کرد، دعوت او را لبیک گفت و در پیروزی انقلاب اسلامی نقش ایفا کرد.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع با اشاره به فعالیت‌های شهید فخری زاده در پیروزی انقلاب اسلامی و پس از آن اظهار کرد: وقتی انقلاب پیروز شد شهید فخری زاده با خود نگفت که با پیروزی انقلاب کار تمام شد و ما دیگر کاری نداریم. او برای حفظ و پاسداری از انقلاب به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی رفت تا از انقلاب و اسلام و حاکمیت نظام اسلامی پاسداری کند. به همین دلیل هم در مقابله با اشرار به کردستان رفت و عضو شورای فرماندهی سپاه بود. جالب است بدانید که در کنار مبارزات رزمی با دشمن به عنوان مسئول تبلیغات ستاد کل سپاه نیز نقش آفرینی کرد.
وی افزود: با آغاز دفاع مقدس و حمله ارتش بعثی به کشور نقش خود را در این دوران ایفا کرد و راهی جبهه‌ها شد و در مقابل دشمن جنگید. خاطرات و تصاویر آن وجود دارد و آن جا شاهد پشتیبانی‌های نظام سلطه از صدام بود. حامیان صدام انواع سلاح‌ها را در اختیار صدام قرار می‌دادند و صدام با موشک به شهر‌های مسکونی ما حمله کرد و زنان و کودکان ما را قطعه قطعه می‌کرد. در این زمان بود که به این نتیجه رسید که باید برای دفاع از حاکمیت و نظام اسلامی طبق گفته قرآن کریم قوی شد و اقتدار داشت.
حجت الاسلام آقاجانپور اظهار کرد: او برای اقتدار نظام اسلامی وارد عرصه علمی شد و در مراکز علمی و دانشگاهی به عنوان یک نخبه متمرکز شد که چگونه می‌توانیم قوی بشویم. به همین دلیل هم رشته فیزیک هسته‌ای را انتخاب کرد و با دوستان و همکاران خود وارد پژوهش وزارت دفاع شد. اقتدار امروز نیرو‌های مسلح بسیار بالا و چشمگیر است و امروز دشمن جرات تعرض به ایران را ندارد. البته این به آن معنا نیست که نخواهد بلکه جرات آن را ندارد و می‌داند که این کار برای او هزینه بسیاری دارد. اگر اسرائیل یک وقتی تهدید کرده بود و رهبر انقلاب در پاسخ به آن‌ها فرموده بودند اگر اسرائیل غلطی کند ما حیفا را با خاک یکسان می‌کنیم نشان از اقتدار نیرو‌های مسلح ایران اسلامی و شهید فخری زاده و سایر دانشمندان هسته‌ای و دفاعی کشورمان است.
وی ادامه داد: از شهید فخری زاده شنیدم که راه پیشرفت و عزت ملت ایران در مقاومت و ایستادگی است. در سال‌های قبل برخی می‌گفتند که چه نیازی به موشک داریم و عصر موشک گذشته است و امروز عصر مذاکره است و حاصل کار افرادی را که می‌گفتند ریشه حل مشکلات کشور در مذاکره است را مشاهده کردیم و آن‌ها هم جنایت‌های آمریکا و اسرائیل را مشاهده کردند. اینکه امروز مزدوران دشمنان دست به جنایت می‌زنند از قدرت آن‌ها نیست بلکه از بزدلی و بیچارگی آن هاست.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع گفت: پیام شهادت سردار رشید اسلام شهید محسن فخری زاده و سردار محبوب دل‌ها سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و دانشمندان هسته‌ای این است که ملت ایران راه مقابله با دشمنان فقط مقاومت و ایستادگی و قوی شدن است. باید مراقب باشیم که ما را با شعار‌های فریبنده فریب ندهند که برخی فکر می‌کنند که ما با برجام توانستیم را تهدید از سر کشور برداریم و این حرف‌ها صحیح نیست. بلکه اقتدار ملت ایران به مقاومت و ایستادگی و انگیزه دینی و ایمان است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: دشمنان فکر می‌کنند که با شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید فخری زاده راه آن‌ها متوقف شده است بلکه این راه بسیار پرفروغ‌تر و قوی‌تر ادامه دارد. یعنی همانگونه که همه همکاران او در مجموعه سپند یکصدا اعلام کردند که ما این راه را با قوت بیشتر ادامه خواهیم داد و این مسیر متوقف نخواهد شد. چراکه راه پیشرفت و عزت و ایستادگی در همین است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خدمت رسانی بیش از هزار و ۳۰چ خودرو در بخش حمل و نقل عمومی چهارمحال و بختیاری
راهکارهای رفع موانع سیاستی برای توسعه تولید کمپوست تصویب شد
تپه جوقین شهریار؛ اثر گردشگری دوره ساسانیان در شهریار
مسدودشدن برخی راه های فریمان 
جزیره لاوان در صدر بارندگی‌های هرمزگان
آغاز بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی استان لرستان
نمایشگاه اقتصاد مقاومتی و جشنواره یلدایی در قزوین
شب یلدا دور این آجیل‌ها را خط بکشید
تجلیل ازعوامل برگزاری سومین جشنواره منطقه‌ای هه لپه رکی در مهاباد
یک فوتی و سه مصدوم بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در بیستون
نصب پنل‌های خورشیدی در شهرستان میرجاوه
تیم والیبال شهرداری ارومیه بازهم در ارومیه برد
امدادرسانی هلال احمر به بیش از ۳ هزار هرمزگانی
برگزاری همایش نان و سلامت در شهرستان دماوند
سوغاتی‌های یلدا قبل از خودش رسید
قم، دومین استان پایلوت حکمرانی قضایی هوشمند شد
اوسمار: فردا جزییات خیلی کوچک می‌توانند تعیین‌کننده باشند
پیگیری گرانی ها در مجلس
برگزاری جشنواره فرهنگی- آموزشی آداب و غذاهای سنتی در سرفاریاب
مرکز مشاوره مهر در چرام راه اندازی شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
حجم مبنا در بورس حذف شد
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)