به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز آبادان؛ رئیس دادگستری آبادان در نشست ستاد پیشگیری از وقوع جرم شهرستان آبادان با موضوع کنترل قیمتها گفت: دو مشکل و مطلب مهم در قالب گرانفروشی و اقدام نکردن مسئولان و ناظران باید بررسی شود.
نعمت الله روشن روان با بیان اینکه دستگاه قضائی در خصوص حقوق عامه با هیچکس تعارف ندارد افزود: ما همه سرباز نظام هستیم و وظیفه ما خدمت به مردم است.
او در ادامه گفت: یک مسئول باید با نگاهی جهادی تمام دغدغه اش در وهله اول باید رفاه و آسایش مردم باشد.
معاون قضائی دادگستری آبادان نیز در این نشست گفت: شنیدن گلایههای مردم و ضرورت تلاش مضاعف در راستای حل مشکلات شهروندان باید مورد توجه قرار گیرد.
حجتالاسلام عبدالرزاق بدری گرانفروشی، کم فروشی، عرضه خارج از شبکه و تعدد قیمتها را از جمله مشکلات ایجاد شده برای شهروندان عنوان کرد و افزود: باید شرایطی فراهم شود تا برخی محصولاتی که جزو کالاهای اساسی محسوب میشود در همین منطقه تولید شود.
دادستان عمومی و انقلاب آبادان نیز گفت: در هر زمان که برای رفع مشکلاتی همچون (گاز) همکاری و همدلی بین مسئولان باشد، نتیجه مطلوب به دست خواهد
آمد.
حمید مرانی پور مشکلات را شامل دو دسته تحریمهای بینالمللی و مشکلات داخلی دانست و گفت: در حال حاضر مشکل ما ترک فعل است. باید بررسی شود که چه اقداماتی انجام نشده و اینکه مردم از عملکرد مسئولان راضی هستند یا نه؟
او ادامه داد: باید برای رفع مشکل گرانفروشی مبارزه کرد و همه ارگانها از جمله صدا و سیما باید به این موضوع ورود کند، تا مردم بتوانند نتیجه را لمس کنند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت آبادان هم در این نشست گفت: غالب فعالیت صمت میدانی است نه در محیط اداره و در بحث بازرسی با همکاری اتاق اصناف و بسیج اصناف، موضوع گرانفروشی و مسائل بهداشتی اقدامات لازم انجام میشود.
بیژن بداغی افزود: در زمینه وسیله نقلیه، سوخت و نیرو شدیداً با کمبود مواجه هستیم و در حال حاضر با امکانات موجود، تعداد چهار نفر بازرس بیشترین تلاش ممکن انجام میشود.
او ادامه داد: قیمت کالاهایی نظیر مرغ و گوشت از ستاد استانی و کشوری تعیین میشود و بر اساس آن قیمت به فروش میرسد؛ چنانچه قیمتها بالا است، علت آن قیمتهایی بوده که از جانب مقامات کشوری تعیین شده است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت آبادان با بیان اینکه همه ادارات همکاری خوبی با اداره صمت آبادان دارند گفت: مشکل انبارهای فرعی که ثبت نشدهاند و قابل پیگیری و بازرسی نیستند یکی دیگر از علل بالا بودن قیمتها به شمار میرود.
بداغی عمده مشکلات موجود را احتمال برخورد فیزیکی با بازرسان و کمبود وسیله نقلیه برشمرد و گفت: پیشنهاد میشود وسیله نقلیه از سوی فرمانداری آبادان تامین شود.
رئیس اتاق اصناف آبادان نیز در این جلسه گفت: در آبادان ۳۹ اتحادیه و حدود ۱۶ هزار واحد صنفی وجود دارد و با هفت نفر بازرس علیرغم همکاری بسیار خوب بسیج اصناف کار سختی در پیش است.
رضا داود پور افزود: بازرسان در دو شیفت صبح و بعد از ظهر بدون امکانات اولیه مانند خودرو و در خصوص تخلفاتی نظیر گرانفروشی و احتکار فعالیت میکنند.
او در ادامه گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۲ هزار و ۴۶۸ بازرسی، ۴۶۹ پلمپ و ۱۵۹ شکایت مردمی ثبت شده است و افراد متخلف به مبلغ ۸۹۶ میلیون و ۲۸۵ هزار و ۲۷۰ ریال جریمه شدهاند.
رئیس اتاق اصناف آبادان با اشاره به مشکل بازار ارغنده گفت: حدود ۳۰۰ غرفه در این بازار فعال هستند که به دلیل نبود چارچوب و دیوار در صورت تخلف امکان پلمپ کردن آنها وجود ندارد و علیرغم اعلام به شهرداری، اقدامی صورت نگرفته است.
مسئول بسیج اصناف آبادان نیز در این نشست گفت: باید در خصوص مشکلات مردم بی پرده سخن گفت و مشکلات را پیگیری کرد.
علیرضا پاسلار با بیان اینکه مافیای مرغ باید ریشهیابی شود، افزود: افرادی که قبلا سمتی داشته و اکنون نیستند کارشکنی میکنند و برخوردی با آنها صورت نگرفته است.
او ادامه داد: بازرسیها باید بیشتر و به روز انجام شود و بازار ارغنده باید توسط شهرداری ساماندهی شود.