ایجاد بیش از ۲ هزار شغل در شرکتهای دانشبنیان همدان
استاندار همدان: شرکتهای دانش بنیان و واحدهای فناور این استان، در مجموع ۲ هزار و ۸۳۲ فرصت شغلی ایجاد کردند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز همدان، سید سعید شاهرخی گفت: ۴۵ شرکت دانش بنیان در این استان فعال است که این تعداد یک هزار و ۴۵۵ فرصت شغلی بوجود آورده است. همچنین سهم ۲۷۳ واحد فناور فعال در همدان ایجاد یک هزار و ۳۷۷ شغل بوده است.
وی افزود: افرادی که دنبال بررسی آمار اشتغال استان هستند به نقش شرکتهای دانش بنیان و واحدهای فناور همدان در ایجاد فرصتهای شغلی برای جوانان توجه داشته باشند. استاندار با بیان اینکه میزان درآمد ریالی شرکتهای دانش بنیان در سال گذشته به ۳۵۱ میلیارد تومان و درآمد ارزی به ۸۶۶ هزار دلار رسیده است، یادآور شد: همچنین درآمد ریالی واحدهای فناور به ۱۰۹ میلیارد تومان و درآمد ارزی ۹۱۰ هزار دلار است.
شاهرخی گفت: ۶۷ هزار دانشجو در دانشگاههای این استان به کسب علم میپردازند و مشغول به تحصیل بودن ۱۴ هزار نفر از آنها در تحصیلات تکمیلی، نشان از وجود منبع سرشار و قابل استفاده علمی در استان است. وی افزود: وجود یک هزار و ۸۵۰ عضو هیات علمی تمام وقت در همدان نیز یک منبع علمی بی پایان برای استان و کشور به شمار می آید. همچنین هشت تن از این افراد در فهرست یک درصد دانشمندان پُر استناد جهانند.
شاهرخی پیوند صنایع، بخش کشاورزی و صنعت با دانشگاه را راهی برای جهش در این حوزهها دانست و گفت: حدود ۲،۴ درصد تولیدات و یافتههای علمی، سال گذشته توسط استادان این استان تولید شده؛ این در حالی است که همدان دو درصد جمعیت کشور را به خود اختصاص داده است.
وی ادامه داد: همدان مهد علم و دانش است و این استان دارای مراکز علمی و دانشگاهی فعال و پویا و اندیشمندان و پژوهشگرانی بنام و مشهور در سطح ملی و بین المللی و تاثیر گذار است.
شرکت دانشبنیان یا شرکت متمرکز بر دانش ( Knowledge enterprise ) به شرکتهایی گفته میشود که دانش و فناوری، جزئی جداییناپذیر از دارایی آنها باشد که به منظور همافزایی علم و ثروت، توسعه اقتصاد دانشمحور، تحقق اهداف علمی و اقتصادی شامل گسترش، کاربرد نوآوری و تجاریسازی نتایج حاصل از تحقیق و توسعه در حوزه فناوریهای برتر، با ارزش افزوده فراوان و براساس معیارهای موردنظر قانون تایید میشود.