پخش زنده
امروز: -
مدیرکل دامپزشکی آدربایجان غربی گفت : تمام فرآورده های خام دامی استحصالی در این استان از مزرعه تاسر سفره مصرف کنندگان تحت نظارت های بهداشتی کارشناسان دامپزشکی تولید می شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان غربی، سید امید خلیل زاده با بیان اینکه یکی از حوزه های مهم عملکردی دامپزشکی نظارت های بهداشتی بر تولید و استحصال فرآورده های خام دامی می باشد، افزود: کارشناسان اداره کل دامپزشکی و مسئولین فنی مستقر در مراکز موضوع ماده 2 آئین نامه اجرایی نظارت بهداشتی در تمامی فرایندهای بهداشتی تولید، حمل و نقل و توزیع فراورده های خام دامی مستقر می باشند که تولیدات را از نظر بهداشت و کیفیت کنترل کنند.
وی با بیان اینکه تمامی فرآورده های خام دامی استحصالی دارای شناسنامه نظارت بهداشتی کامل است، اضافه کرد: تیم های نظارت بهداشتی در بازدید های سرزده از تمامی کشتارگاه های استان با استقرار ناظرین بهداشتی و بازدید های مستمر عملکرد مراکز را از نظر بهداشتی مورد ارزیابی قرار می دهند.
مدیر کل دامپزشکی استان از کلیه شهروندان درخواست کرد ، هنگام خرید به مهر و نشانه گذاری محصولات تولیدی دقت کنند و از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی فراورده های خام دامی مورد نیاز خود را تهیه کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در تمامی مراحل تهیه تولید ، توزیع انواع عرضه فرآوردههای خام دامی، اعم از عرضه فرآوردههای خام دامی غیربهداشتی و فاقد هویت، کشتار غیر مجاز، حمل و نقل انواع گوشت سفید و قرمز با وسایل فاقد سردخانه و عرضه فرآوردههای فاقد هویت و غیرمجاز از جمله فاقد تاریخ تولید، انقضا و کد ردیابی دامپزشکی مراتب را با شماره تلفن 1512 سامانه پاسخگویی به شکایات مردمی و شبکه های دامپزشکی سراسر استان اطلاع داده تا پیگیری و برخورد قانونی لازم در این زمینه صورت گیرد.