تأکید رئیس کل دادگستری استان قزوین بر مهار بی ثباتی بازار
رئیس کل دادگستری استان قزوین با اشاره به نابسامانی بازار در طی روزهای اخیر خواستار حضور جدی دستگاههای اجرایی استان برای مهار بی ثباتی در بازار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، سومین جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان قزوین با ۴ دستور جلسه نحوه اجرای پروژه ملی نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان در استان قزوین، تبادل نظر پیرامون وضعیت مهدهای کودک استان، تبیین اهداف سیاستهای اقتصاد مقاومتی و حمایتهای حقوقی قضایی از فعالان اقتصادی و استماع بیانات دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان قزوین و هم اندیشی و تبادل نظر پیرامون مشکلات و موانع فراروی ساماندهی و نظارت بر پیشگیری از قاچاق کالا و ارز در استان، برگزار شد.
حجت الاسلام قدرتی، رئیس کل دادگستری استان قزوین گفت: هر ارگان و ادارهای بر حسب وظیفه و تکلیف خود در راستای اقدامات پیشگیرانه نسبت به پیشگیری از وقوع جرم باید انجام وظیفه کند.
حجت الاسلام قدرتی خاطرنشان کرد: تمامی دستگاههایی که در طرح نماد فعالیت میکنند باید وظایفشان مشخص و تشریح شود.
وی با بیان اینکه سازمانها و ادارات موظفند که در طرح نماد با اداره کل آموزش و پرورش همکاریهای لازم را انجام دهند افزود: جلسات ماهانه در راستای اجرای طرح نماد باید مداوم تشکیل شود.
رئیس کل دادگستری استان قزوین خاطرنشان کرد: مهد کودکها از اهمیت ویژهای برخوردار هستند و ورود مقام معظم رهبری به این حوزه، از اهمیت این موضوع حکایت دارد.
حجت الاسلام قدرتی تصریح کرد: رعایت استانداردهای لازم در مهد کودکها باید با دقت رصد و موضوع جذب مربی در مهدکودکها نیز با حساسیتهای لازم بررسی شود.
وی صدور مجوز برای ایجاد مهد کودکها را جریان بسیار مهمی دانست و افزود: صدور مجوزها باید با نظارت دقیق انجام شود.
رئیس کل دادگستری استان گفت: اقتصاد مقاومتی برای کشور یک راهکار اساسی است.
حجت الاسلام قدرتی، تحقق رشد اقتصادی استان را در سایه اجرای دقیق اقتصاد مقاومتی دانست و تأکید کرد: هر اقدامی که در راستای اجرای دقیق اقتصاد مقاومتی صورت گیرد قطعاً نتیجه خوبی در پی خواهد داشت.
وی نظارت بر فعالیت اصناف، تولید کنندگان و وارد کنندگان را اقدامی مهم در راستای مقابله با قاچاق عنوان کرد.
رئیس دستگاه قضایی استان با اشاره به نابسامانی بازار در طی روزهای اخیر اظهار داشت: دستگاههای فعال در حوزههای مختلف تولید از جمله جهاد کشاورزی، صنعت و معدن و بازرسی باید وظایف خود را در خصوص نظارت بر انبارها و فرآیند تولید با دقت بیشتری انجام دهند.
حجت الاسلام قدرتی با اشاره به ظرفیتهای بسیج گفت: بسیج میتواند در خصوص اجرای قوانین و مقررات در کنار دستگاههای مختلف همکاری مطلوب تری داشته باشد.
وی نصب دوربین در انبارها و کنترل آنها را اقدام موثری در راستای مقابله با قاچاق عنوان کرد.
رئیس کل دادگستری استان همچنین در خصوص توزیع سوخت گفت: بحث پلاک گذاری ادوات کشاورزی اقدام مطلوبی در جهت کنترل مصرف سوخت است که باید به سرعت انجام شود.
وارثی، مدیرکل بهزیستی استان نیز گفت: موضوع مهدهای کودک یک مسئله مهم و با اهمیت است و بهزیستی با توجه به شرایط موجود، سعی دارد فضای امنی برای فرزندان و کودکان خانوادهها ایجاد کند.
سیاوش طاهرخانی، شهردار قزوین نیز خاطرنشان کرد: شهرداری در راستای آموزش شهروندی اقدامات و برنامههای متنوعی را انجام داده است.
سرهنگ مجد آرا، رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی استان نیز گفت: ۱۱۳ مهد کودک در سطح قزوین فعالند که ۸۵ درصد این مهدکودکها استیجاری هستند.
عبدالله آقاعلیخانی، بازرس کل استان نیز تصریح کرد: موضوع اقتصاد مقاومتی بحث مهمی در راستای حمایت از سرمایه گذاری و امنیت بخشیدن بر کسب و کار است.
علیخانی خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت موضوع سرمایه گذاری و کسب و کار در کشور اقتصاد مقاومتی فرمول مهم و با ارزشی در راستای حمایت از این دو مقوله مهم است.
وی تشکیل زنجیره در راستای حمایت از سرمایه گذاری و کسب و کار را دستاورد مهم اقتصاد مقاومتی عنوان کرد.
افضلی، رئیس سازمان صمت استان قزوین نیز با بیان اینکه ۹۵ درصد قاچاق کالا از مرزهای قانونی اتفاق میافتد، گفت: ۸۴۰ مورد بازرسی از انبارهای استان انجام شده که ۲۸ مورد پرونده قاچاق در این زمینه تشکیل شده است.
وی لاستیک خودرو، لامپ، سیگار و ... را از جمله کالاهای مکشوفه در این انبارها عنوان کرد.
رئیس سازمان صمت استان اظهار داشت: در طی ۹ ماهه سالجاری ۷ هزار و ۱۲۲ مورد بازرسی در استان صورت گرفته و ۳۴۲ فقره پرونده در همین راستا تشکیل شده و ارزش ریالی کالاهای کشف شده ۱۰۷ میلیارد ریال بوده است.
افضلی با بیان اینکه ۹۵ درصد قاچاق کالا از مبادی رسمی صورت میگیرد گفت: باید از تمام ظرفیتها از جمله بسیج، سپاه و ارگانهای مختلف برای مقابله با پدیده قاچاق کالا استفاده کرد.
وی افزود: ۱۰۳ هزار مورد بازرسی در طی ۸ ماه توسط بازرسین سازمان صمت در استان انجام شده است.
محمدی، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان قزوین نیز گفت: در قانون نظام صنفی و تعزیرات حکومتی مشخص شده است که موضوع نظارت بر بازار به طور مداوم انجام شود.
محمدی افزود: ۲ اکیپ متشکل از دانشگاه علوم پزشکی، صمت، دامپزشکی و... به طور مداوم بر فعالیتهای اصناف نظارت میکنند.
وی با اشاره به برخورد با متخلفان گفت: بازدارندگیها در حوزه برخورد با متخلفان چندان مطلوب نیست.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان افزود: در بازرسیهای انجام شده ۵۲۲ پرونده تشکیل شده و ۴۰۶ میلیارد و ۴۰۸ میلیون ریال محکومیت در همین راستا انجام شده است.
فاطمه خمسه، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین نیز گفت: در سال جاری، ۱۵۳ هزار هکتار گندم دیم و آبی در استان قزوین کشت شده است.
خمسه افزود: بیش از ۹۰ درصد نهادهای دامی در استان وارداتی است.
وی پایداری تولید در استان را مناسب دانست و اظهار داشت: در ماه بیش از ۳ میلیون قطعه در مرغ در استان قزوین تولید میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، تولید ۶۱۰ هزار تن شیر، ۷۵ هزار تن تخم مرغ و ۲۷ هزار تن گوشت قرمز در استان را از جمله اقدامات و خدمات جهاد کشاورزی دانست.
خمسه با بیان اینکه استان قزوین همواره در بسیاری از عرصههای تولیدی در جایگاه ویژهای در کشور قرار دارد گفت: موضوع قاچاق همواره در بسیاری از موارد برای تولیدات کشور مشکل ساز بوده است.
مسعودی، مدیرعامل شرکت توزیع فرآوردههای نفتی استان قزوین هم گفت: راه اندازی سامانه توزیع فرآوردههای نفتی اقدام مناسبی در راستای توزیع سوخت مورد نیاز مردم بوده است.
مسعودی افزود: واقعی نبودن میزان سوخت مورد نیاز متقاضیان یکی از مهمترین مشکلات و معضلات بحث توزیع سوخت در استان است.
وی با بیان اینکه بیش از ۱۰ سال از راه اندازی سامانه گذشته است اظهارداشت: متأسفانه برخی از مصرف کنندگان سوخت فراتر از نیاز خود سوخت درخواست میکنند.