نزدیکترین مقارنه مشتری وزحل پس از ۸۰۰ سال
نزدیکترین زمان مقارنه شامگاه یکم دی ماه یعنی یک شب بعد ازشب یلداست.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، مسئول خانه نجوم اهواز گفت: برای دیدن این سیارات با ابزارهای دوربین دوچشمی و تلسکوپ میتوانید پر نورترین جرم نورانی درشب درسمت جنوب غربی (جهت قبله) این دو سیاره را که بصورت یه ستاره نورانی قابل دیدن با چشم هستن با جزییات بیشتری مشاهده کنید.
مصطفی کاظمی پور افزود:این سیارههای غول پیکر در غروب انقلاب زمستانی (اول دی) در نزدیکترین فاصله از یکدیگر که کمتر از عرض یک ماه کامل است، مشاهده میشوند.
وی ادامه داد: این مقارنه با توجه به وضعیت آب و هوای محلی از هر کجای زمین قابل مشاهده است، اما بهترین مکان برای رصد این مقارنه در نزدیکی خط استوا میباشد.
مسئول خانه نجوم اهواز گفت: نزدیک شدن زحل و مشتری به یکدیگر پدیده نادری است و تقریباً هر ۲۰ سال یکبار رخ میدهد، اما این پدیده استثناست، چون این دو سیاره در آسمان زمین بسیار نزدیک به هم دیده خواهند شد. زحل و مشتری آخرین بار چهارم مارچ ۱۲۲۶ میلادی، اینقدر به هم نزدیک شدهاند.
این سیاره های غول پیکر در غروب انقلاب زمستانی (اول دی) در نزدیک ترین فاصله از یکدیگر که کمتر از عرض یک ماه کامل است، مشاهده می شوند.
به گفته ستاره شناسان: این مقارنه با توجه به وضعیت آب و هوای محلی از هر کجای زمین قابل مشاهده است، اما بهترین مکان برای رصد این مقارنه در نزدیکی خط استوا می باشد .
به گفته کارشناسان این مقارنه از ۱۶ تا ۲۵ دسامبر (۲۶ آذر تا ۵ دی) قابل مشاهده است.
این رویداد تا ۱۵ مارس ۲۰۸۰ تکرار نمیشود. زحل و مشتری آخرین بار چهارم مارچ ۱۲۲۶ میلادی، اینقدر به هم نزدیک شدهاند.
نزدیکترین مقارنه مشتری وزحل پس از ۸۰۰ سال نزدیکترین مقارنه مشتری وزحل پس از ۸۰۰ سال نزدیکترین مقارنه مشتری وزحل پس از ۸۰۰ سال