رگههای سفید گوجه فرنگی مضر است؟
این مطلب مضر بودن یا نبودن رگههای سفید گوجه فرنگی را بررسی کرده است تا پایان با ما باشید.
به گزارش
گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سيما، گوجه فرنگی یکی از موادی میباشد که خاصیت بسیار زیادی دارد و شما با مصرف روزانه آن میتوانید مقدار زیادی ویتامین C به بدن خود برسانید. در ادامه وجود رگههای سفید در گوجه فرنگی را بررسی میکنیم. تا پایان این مطلب با ما باشید
برخی از افراد اعتقاد دارند که وجود رگههای سفید در گوجه مضر نیست و به راحتی از کنار این موضوع میگذرند و جان خود را به خطر میاندازند. باید بدانید که این رگهها نشانهای از نیترات و سموم موجود در کودهای مصرف شده میباشد و میتواند سلامتی شما را به خطر انداخته و منجر به ایجاد سرطان شود.
رگههای سفید در گوجه فرنگی
با توجه به تحقیقات صورت گرفته نشان داده شده که بسیاری از بیماریهای امروزی بر اثر استفاده از مواد غذایی نا سالم میباشد. این مواد غذایی با شرایط نا مناسب کشت میشوند و سلامت افراد را به خطر میاندازند. نگران نباشید همه اینها به این معنی نیست که هر نوع ویژگی غیر عادی در محصولات غذایی نشانهای از نا سالم بودن آنها میباشد. همانطور که گفته شد همیشه وجود رگههای سفید در گوجه فرنگی نشانهای از ناسالم بودن و سرطان زا بودن آن نیست و گاها ممکن است بر اثر عدم تعادل غذایی در حین کشت این مشکل را برای محصولات ایجاد شده باشد. برای مثال میتوان به فسفر و کلسیم اشاره کرد. اگر در زمین کشاوری این دو عنصر به میزان نیاز گوجه فرنگیها وجود نداشته باشد، گوجهها به خوبی رنگ نمیگیرند و شما رگههای سفیدی در آن خواهید دید که این رگهها سرطان زا نیستند. شایان ذکر است که این مورد را میتوانید در سایر صیفی جات هم مشاهده کنید.
سرطان زایی رگههای سفید
گاهی ممکن است این رگههای سفید به دلیل کودهایی باشد که کشاورزان به زمین میدهند تا میوهها به خوبی رشد کنند و برخی از آنها اصلا از خطرناک بودن این نوع کودها اطلاعی ندارند و گوجههای پر خاصیت را تبدیل به گوجههای بی خاصیت و مضر میکنند. رگههای سفیدی که در گوجهها مشاهده میکنید نشانهای از سموم کودهای شیمیایی میباشد. به طور کلی نیترات در سبزیهای برگی بیشتر از سبزیهای غدهای تجمع پیدا میکند و این ترکیبها با شستن سبزیجات و میوهها از بین نخواهد رفت. اما خبر خوب اینجاست که گوجه فرنگی و سایر سبزیجات دارای آنتی اکسیدان بسیار بالایی میباشند و همین ترکیب میتواند اثرات مضر نیترات را تا حدود بسیار زیادی خنثی کند. برای از بین بردن نیترات موجود در میوهها و سبزیجات بهتر است آنها را زود به زود و به اندازه نیاز خریداری کنید و از ماندن آنها در یخچال جلوگیری کنید، زیرا میوههای تازهتر دارای آنتی اکسیدانهای بیش تری میباشند و در نتیجه به راحتی میتوانند نیترات و اثرات آن را خنثی کنند در حالی که میوه و سبزیجات کهنه آنتی اکسیدان کم تری دارند و نمیتوانند این کار را به خوبی انجام بدهند.