حلوای سنتی، شیرینی ۱۰۰ ساله در بهبهان+فیلم
حلوای بهبهان، با تاریخچه یک قَرنی، در حال پخت، بسته بندی و راهی شدن به بازار است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، همزمان با پایان فصل برداشت کنجد در شهرستان بهبهان، شیرینی پزان این شهرستان در کارگاههای پخت و بسته بندی حلوای سنتی ، مشغول به کار شدند.
کارگاه های تهیه حلوای سنتی در بهبهان ، از کنجد و شیره خرما ، محصولی خوشمزه و پرطرفدار را تولید می کنند .
حلوای خوش طعم بهبهان که داعیهی سنتی بودن دارد، با شگردهایی خاص، در ۳ نوع مختلف تهیه و روانه بازار استان و کشور میشود.
بیشتر بخوانید :نخستین بار کشت کنجد در لالی
با سرد شدن هوا، دلچسبی حلوای سنتی بهبهان، برای طرفداران این خوراکی ، بیشتر خواهد شد.