پخش زنده
امروز: -
همزمان با نخستین روز از هفته پژوهش از ۳۱ دانش آموز پژوهشگر با حضور وزرای آموزش و پرورش و علوم و تحقیقات و فناوری قدردانی شد.
به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما، در این مراسم سه پژوهشگر برگزیده شهر تهران به صورت حضوری و سایر برگزیدگان به صورت مجازی تجلیل شدند.
وزیر آموزش و پرورش در ادامه این مراسم گفت: پژوهش جزو لاینفک زندگی انسانها شده است و زندگی بدون پژوهش معنا نخواهد داشت.
آقای محسن حاجی میرزایی افزود: دانش آموزان ۱۲ سال در اختیار ما هستند و در این دوره شخصیت و هویت آنها شکل میگیرد و اگر بتوانیم دانش آموزان را پژوهشگر بار بیاوریم در حقیقت انسانهای خلاق و نوآور آینده را تربیت کرده ایم.
وی تاکید کرد: بیش از ۶۰۰ پژوهشسرای دانش آموزی در کشور فعال است که دانش آموزان در این پژوهشسراها میتوانند فعالیتهای پژوهشی را حتی به صورت مجازی انجام دهند.
وزیر آموزش و پرورش افزود: ما اگر دانش آموزان پرسشگر داشته باشیم در آینده دانشجویان پژوهنده خواهیم داشت و نسل خلاق و نوآوری تربیت خواهند شد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این مراسم گفت: بیش از ۱۹۵ مرکز رشد و فناوری داریم که صاحبان ایدهها را حمایت میکنند.
آقای منصور غلامی افزود: وجود ۴۷ پارک علم و فناوری در کشور منشأ خدمات بسیار خوبی برای جوانان پژوهشگر است.
وی خاطرنشان کرد: در مدارس و مراکز آموزش عالی، معلمان و استادان در حرکتی پیوسته برای تعالی جامعه در تلاشند.
وزیر علوم تصریح کرد: جامعهای که پیش از این از لحاظ سطح پوشش دانشگاهی وضعیت خوبی نداشت هم اکنون در همه سطوح نیازهای تخصصی و علمی خود را تأمین میکند و فارغ التحصیلان دانشگاهی منشأ تحولات جدی هستند.
آقای غلامی گفت: هسته اولیه پژوهش در مدارس شکل میگیرد و معلمان در آن نقش بسیار مهمی دارند.
در این مراسم با حضور وزرای آموزش و پرورش و علوم و خانواده شهید فخری زاده از سامانه کشوری برنامه «معلم پژوهنده» رونمایی شد.
دبیرخانه این سامانه به نشانی dkmp.farsedu.ir در استان فارس مستقر است و هم اکنون ۲۱ هزار معلم پژوهنده عضو آن هستند.