تهیه پیتزای خانگی بدون فر
پیتزا یک غذای ایتالیایی است و جزء محبوبترین فست فودها محسوب میشود،
به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سيما، پیتزا یک غذای ایتالیایی است و جزء محبوبترین فست فودها محسوب میشود، امروزه کمتر کسی وجود دارد که به پیتزا علاقه نداشته باشد بخصوص کودکان که علاقهای زیادی به خوردن پیتزا دارند.
پختن پیتزا در خانه لذت خاص خود را دارد و برای اینکه یک فست فود سالم خانگی داشته باشید، میتوانید از مواد اولیه مختلفی در تهیه انواع پیتزا استفاده کرده و حتی آن را بدون فر در خانه تهیه کنید.
طرز تهیه پیتزای مرغ و قارچ بدون فر
مواد لازم:
- سینه مرغ ا عدد
- پیاز ۱ عدد
- سیر ۱ حبه
- خمیر آماده ۲ عدد
- قارچ ۴۰۰ گرم
- فلفل دلمهای ۱ عدد
- پنیر پیتزا ۵۰۰ گرم
- آویشن ۲ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه ۱ قاشق غذاخوری
- سس کچاپ ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ به همراه مقداری آب داخل ظرفی گذاشته تا خوب پخته شود و برای اینکه بوی ضخم آن گرفته شود از ادویه استفاده کنید. سپس مرغ را خارج کرده و ریش ریش کنید.
قارچ و فلفل دلمهای را خرد کنید و ابتدا قارچ را درون تابهای ریخته و به همراه مقداری روغن تفت میدهیم و سپس فلفل را به آن اضافه میکنیم.
مقداری روغن درون تابهای مناسب ریخته و خمیر آماده را درون تابه قرار میدهیم تا مقداری تفت داده شود، تابهای که انتخاب میکنید ضخیم باشد.
سپس سس کچاپ را به تمام نقاط خمیر پخش میکنیم و سپس پنیر پیتزا را روی آن میریزیم و بعد مواد را روی پنیر ریخته و در آخر دوباره پنیر روی مواد میریزیم. در تابه را بگذارید و شعله را کم کنید و حدود ۴۵ دقیقه بعد پیتزا مرغ و قارچ آماده است و میتوانید نوش جان کنید.