ایجاد صنایع پایین دستی متانول در استان بوشهر ضروری است
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: برای جلوگیری از خام فروشی متانول، ایجاد صنایع پایین دستی این محصول در این استان باید در دستور کار قرار گیرد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، سید حسین حسینی در جلسه هم اندیشی با حضور نمایندگان مردم استان بوشهر در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اکنون پنج واحد متانول با ظرفیت سالیانه حدود ۱۰ میلیون تن در استان بوشهر فعال و قرار است ۹ طرح نیز با ظرفیت ۱۳ میلیون تن در سالهای آینده به بهرهبرداری برسد.
وی افزود: با توجه به اهمیت راهاندازی زنجیرههای مرتبط با متانول در این استان، نیاز است این مهم با توجه به ایجاد اشتغال مناسب مورد توجه جدی قرار گیرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ادامه داد: سازمانهای توسعهای بهجز صنعت پتروشیمی تا کنون در استان بوشهر سرمایهگذاری نکردهاند که میطلبد این مهم به طور جد دنبال شود.
وی عنوان کرد: مشوقهایی نیز برای زنجیره ارزش پیشبینی شده، اما تا کنون این مهم برای حوزه تولید متانول اجرایی نشده که انتظار است در این حوزه نیز در دستور کار کمیسیون انرژی مجلس قرار گیرد.
حسینی گفت: اکنون متانول تولیدی استان بوشهر به خارج صادر و پس از چند مرحله سرمایهگذاری دوباره وارد کشور میشود که میطلبد برای تحقق شعار سال جهش تولید سرمایهگذاری روی متانول در داخل کشور انجام شود.
وی تاکید کرد: چنانچه عوارض صادراتی برای محصولات بالا دست متانول وضع شود، خود به خود از فروش متانول اجتناب و سرمایهگذاری در حوزه پایین دستی آن مورد توجه بیشتری قرار میگیرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر یادآور شد: اکنون حجم فروش متانول عدد قابل توجهی است که باید در این زمینه ایجاد صنایع پایین دستی نسبتبه صادرات این محصول مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
وی عنوان کرد: فارما گرید، پلی استایرن، قطعات خودرو و دندانپزشکی از جمله محصولاتی است که میتوان با راهاندازی صنایع پایین دست متانول به تولید آنها اقدام کرد.