به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما ، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در سالگرد آغاز انتفاضه بزرگ فلسطین معروف به انتفاضه سنگ در پائیز سال ۱۹۸۷ میلادی، آن را حماسهای مردمی، ملی و الهام بخش توصیف و تأکید کرد ادامه مقاومت در برابر اشغالگران صهیونیست با اشکال مختلف مشروع آن ادامه خواهد یافت.
به گزارش پایگاه اینترنتی حماس، جنبش حماس در بیانیهای ضمن تشریح و تمجید از انتفاضه سنگ که در سال ۱۹۸۷ میلادی آغاز شد افزود ملت فلسطین در انتفاضه سنگ یک حماسه قهرمانانه از خود به یادگار گذاشت و به ثبت رساند که در آن همه اقشار و طوایف و نسلهای فلسطین شرکت کردند و این خیزش فراگیر و بنیان کن بر اشغالگران تأثیر زیادی گذاشت. ملت فلسطین در انتفاضه سنگ، جانفشانیهای زیادی از خود نشان داد و ثابت کرد ریشه در خاکش دارد و بر هویت ملی اش پافشاری میکند و نمیپذیرد که تسلیم شود.
حماس تاکید کرد: اولا درود بر شهدای انتفاضه و همه شهدای فلسطین و درود به همه کسانی که برای آزادی سرزمین جانفشانی کردند و درود بر اسیران بزرگوار و زخمیها و همه کسانی که خانهها و زمینهایشان را از دست داده اند.
دوم: به ملت فلسطین به سبب ایستادگی و ثباتش در قدس و کرانه باختری و سرزمینهای اشغالی ۱۹۴۸ میلادی و به آوارگان در داخل و خارج به خاطر رویارویی با توطئهها درود میفرستیم و از پافشاری آنان به حقوقشان و حمایتشان از مقاومت قدردانی میکنیم و پیمان میبندیم که به این مسیر تا پیروزی و آزادسازی ادامه دهیم.
سوم: مقاومت به اشکال مختلف آن، حق مشروع و گزینه راهبردی است و از آن دست برنخواهیم داشت و ذرهای از حمایت از هر آن چیزی که مایه تقویت مقاومت و افزایش تواناییهای آن باشد عقب نخواهیم نشست و همه داشتههای خود را به منظور تدارک و آمادگی دائم برای مقاومت در برابر اشغالگران و شکستن معادلههای آنها و آزادسازی اسیران مان به هر بهایی که شده است، به کار خواهیم گرفت.
چهارم: وحدت ملت مان و ایجاد طرح ملی و نیز مقابله با اشغالگران و مقابله با طرح ویرانگرانه اش در اولویت برنامههای حماس قرار دارد و این هم با شراکت کامل بین همه گروههای فلسطینی و نیروهای مردمی ما امکان پذیر است و از همین رو بر موضعمان یعنی رفع اختلافات و یکپارچه کردن تلاشها و نیز آشتی کامل پافشاری میکنیم.
پنجم: با بازگشت روابط و هماهنگی امنیتی با اشغالگران قاطعانه مخالفیم و معتقدیم این خط مشی ضربه زدن به تلاشها برای وحدت کلمه و متحد کردن فلسطینیان و نیز کودتا علیه شراکت و وحدت ملی است.
ششم: با همه اشکال و شیوههای عادی سازی روابط با دشمن صهیونیستی اعم از سیاسی، اقتصادی و فرهنگی مخالفیم و عادی سازی روابط نیز بر خلاف خواسته ملتهاست که برقراری هرگونه رابطه با اشغالگران یا پذیرفتن آنها در فلسطین به خصوص دراین مرحله حساس و خطرناکی که مسئله فلسطین با آن روبروست مخالفند چرا که عادی سازی روابط بر خلاف موضع سیاسی تاریخی کشورهایی است که دنبال عادی سازی هستند.