به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز قم، حجتالاسلام والمسلمین عبادی صبح امروز در نشست خبری معاونت پژوهش جامعةالمصطفی به مناسبت هفته پژوهش در سازمان مرکزی جامعةالمصطفی برگزار شد، ضمن گرامیداشت مقام شهدا، به ویژه شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید فخری زاده گفت: از ۲۲ تا ۲۷ آذر هفته پژوهش است و امسال شعار هفته پژوهش، پژوهش و فضای مجازی نام گذاری شده و بیشتر محتوا با توجه به شرایط بیماری، در فضای مجازی ارائه میشود.
وی ادامه داد:برنامههای این هفته هم عمدتا در فضای مجازی برگزار میشود و دستورالعملهای بهداشتی هم در برنامههای حضوری رعایت میشود.
معاون پژوهش جامعةالمصطفی با اشاره به اینکه پنج وبینار توسط صفوف المصطفی، مدارس وابسته و پیوسته در قم و شهرهای دیگر، با دعوت از فرهیختگان برگزار میشود گفت: بازدیدهای تخصصی در نظر گرفته شده که نه فقط در این هفته، بلکه این بازدیدها به صورت مستمر صورت خواهد گرفت.
وی ادامه داد:وبینارها متناظر با نیازهای جامعه هدف و مسائل روز مثل پاسخ قرآن به نیازهای روز بشر، تمدن نوین اسلام و... طراحی شده است.
عبادی با بیان اینکه نشست مدیران معاونت پژوهش با نمایندگی مشهد، از دیگر برنامه هاست که به صورت ویدئو کنفرانسی برگزار میشود ودرباره مسائل و پیشنهادهای آنان در زمینه پژوهش صورت خواهد گرفت گفت: بازدید از مدرسه امام المنتظراست و برگزاری وبینار با موضوع افول کرامت انسانی در غرب از دیگر برنامههای هفته پژوهش در این معاونت است.
وی افزود: یکی از برنامه اصلی برپایی نمایشگاه پژوهش است که بخشی از آثار صفوف و انتشارات، اعم از کتابها، به فارسی و زبانهای دیگر، در این نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی ارائه میشود.
معاون پژوهش جامعةالمصطفی با اشاره به اینکه در دو سال اخیر، مقداری به خاطر شرایط ویژه، آب و رنگ هفته پژوهش کم رنگ شده است و به خاطر شرایط فعلی محدودیتهایی به وجود آمده است گفت: تصمیم گرفته ایم تسلیم کامل این محدودیتها نشویم و برنامههایی را حتی به صورت مجازی ارائه دهیم و دستاوردهای المصطفی را به منصه ظهور برسانیم.
وی یکی از نقاط قوت پژوهش المصطفی را توجه به نیازهای جامعه هدف بیان کرد و افزود: در حال حاضر علاوه بر موضوعات تئوریک، جبران فاصله موجود با شرایط ایده آل لازم است و پژوهشها باید معضلات جامعه اسلامی را حل شود از این رو، به نیازها توجه داشته ایم.
عبادی با بیان اینکه در المصطفی به واسطه پذیرش و جذب طلاب، تنوع زبانی فراوانی داریم. علاوه بر اینکه آموزش زبان فارسی را رواج میدهیم گفت: ما از زبان بومی آنان نیز استفاده میکنیم و آثار خود را به زبانهای مختلف ترجمه و در دسترس مخاطبان قرار میدهد.