ثبت ۱۳۲ میلیون جوجه ریزی در ساری
۱۳۲ میلیون و ۵۴۰ هزار قطعه جوجه یکروزه ،یکسال گذشته در ساری تولید شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران؛ مدیر جهاد کشاورزی ساری گفت: جوجه یکروزه گوشتی گونهای از جوجههای مرغ و خروس است که برای تولید گوشت پرورش داده میشوند و به علت پرورش سریع جوجههای گوشتی، در عرض ۴۲ روز از وزن ۴۲ گرم به دو هزار و ۵۰۰ گرم میرسند.
رضا پورفلاح افزود: تولید و تامین ۲۰ درصد جوجه یکروزه گوشتی مازندران در این شهرستان است.
بیشتربخوانید:
او با بیان اینکه در این شهرستان ۶ واحد جوجه کشی با ۱۳۲ دستگاه و ظرفیت اسمی ۱۸۰ میلیون قطعه جوجه یکروزه در سال فعالیت دارند گفت: از مهمترین تولید واحدهای جوجهکشی را انواع جوجه یکروزه شامل جوجه یکروزه مرغ گوشتی، مرغ تخمگذار، مرغ مادر گوشتی، مرغ مادر تخمگذار، مرغ بومی و سایر ماکیان برشمرد.