عرضه تخم مرغ در همدان از این پس با بسته بندی
محافظت از محصول و مصرف کننده، ایجاد اطمینان از کالا و انتقال اطلاعات محصول به مصرف کننده از اهداف بسته بندی کالاست.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز همدان، امروزه با بالارفتن جمعیت کشور و تقاضای هر چه بیشتر برای مصرف تخم مرغ به علت ارزان بودن آن در مقایسه با سایر منابع پروتئینی، اهمیت بسته بندی تخم مرغ بیشتر نمایان میشود.
تخم مرغ کاملترین وسالمترین غذا شناخته شده بوده و به علت خواص خارق العاده تخم مرغ و ارزش بالای غذایی آن در تامین بسیاری از نیازهای ویتامینی بدن، توصیههای فراوانی برای مصرف این ماده غذایی ارزشمند میشود که شعار روز جهانی تخم مرغ با عنوان “هر انسان سالم، یک تخم مرغ در روز” نیز نمایان گر این موضوع است.
شناسنامه دار کردن و بسته بندی تخم مرغ از ضرورتهای اجتناب ناپذیری است که در اولویت سیاستهای بهداشتی قرار گرفته است.
به علت حسسایت بالای این محصول غذایی منحصر به فرد توصیه میشود که تولید و بسته بندی این محصول غذایی ارزشمند طبق قوانین صنعت مرغداری و مطابق با تکنیکهای روز دنیا انجام پذیرد. یکی ازباکتری هائی که بسیاری از مواقع روی پوست مرغ وماکیان ونیزپوسته تخم مرغ یافت میشود سالمونلا است که این باکتری عامل نوعی مسمومیت غذائی به نام سالمونلوز است..
علائم سالمونلوز که بخصوص کودکان و سا ل خوردگان را تهدید میکند بین ۱۲تا ۷۲ ساعت پس از مصرف غذا بروز میکند و عبارت است از اسهال و دل پیچه، دردهای شدید شکمی و تب که اگر درمان نشود ۷-۵ روز طول میکشد؛ لذا باید در جمع آوری، نگهداری، توزیع و ارائه تخم مرغ دقت فراوانی انجام شود و عرضه آن به صورت بدون هویت و یا فاقد بسته بندی از چرخه توزیع کشور حذف شود تا بتوان تمام ویژگیهای اعجاب آور تخم مرغ را کاملا سالم و بدون هرگونه آسیبی به مصرف کننده نهایی رساند.
در این خصوص شناسنامه دار کردن و بسته بندی تخم مرغ از ضرورتهای اجتناب ناپذیری است که در اولویت سیاستهای بهداشتی قرار گرفته تا مصرف کنندگان نیز از امکانات فراهم شده موجود در کشور نهایت بهره وری را بنمایند و سلامت ایشان به ویژه در گروههای سنی ویژه خدشه دار نشود.